Slika nije pronađena

Koliko god bilo lijepo imati nekoga u koga si skroz zaljubljena, i sama znaš da to često nije dovoljno. Ako nemate iste prioritete, teško da ćete uvijek uspjeti pronaći zajednički jezik. Štoviše, teško da ćete ga ikada uspjeti pronaći.


Naravno, u svemu tome veliku ulogu igra i naš horoskopski znak! Dvanaest znakova podijeljeno je u četiri skupine, ovisno o tome kojem elementu pripadaju: voda, vatra, zemlja i zrak. Svaki od ta četiri elementa dijeli slične interese i karakteristike.
Voda – Rak, Škorpion, Ribe

Emotivni i senzitivni, kreativci koji vole duboke razgovore do kasno u noć. Bitno im je da sa svojim partnerom mogu biti intimni na svim razinama. Imaju dobro i veliko srce, koje će u potpunosti pokloniti odabranoj osobi. Puni su ljubavi i strasti!

Vatra – Ovan, Lav, Strijelac

Strastveni i sigurni u sebe, uvijek znaju što žele i što im treba. Ambiciozni su i uvijek preuzmu ulogu vođe u društvu, vole avanture i obožavaju život pun iznenađenja, ne žele propustiti nijedan trenutak svog života!

Zemlja – Bik, Djevica, Jarac

Prizemni i realni, uvijek sve maksimalno analiziraju i dobro promisle. Ipak, s druge strane mogu biti vrlo emotivni. Vole stabilnost i rutinu, te su baš zbog toga marljivi i strpljivi. Kako bi uvijek imali stabilnost u životu, bitne su im i materijalne stvari koje im život čine lagodnim.

Zrak – Blizanci, Vaga, Vodenjak

Ako netko podiže revoluciju, onda su to oni. Kreativni i otvoreni novim idejama, vizionari su koji obožavaju slobodno vrijeme provoditi pričajući o filozofiji i mijenjanju svijeta!

Sad, podjelom znakova u ove četiri grupe, postoje neki parovi koji se nikako ne podnose. Radi se o ove četiri katastrofalne kombinacije!

via GIPHY


1. Lav + Rak
I dok je lavu potrebna avantura i naboj adrenalina, rak će radije dan provesti doma, radeći ništa i uživajući u prisutstvu svoje voljene osobe. Još jedan od problema je taj što lavovi uvijek sve kažu bez ikakvog filtera, a rakovi to sve previše uzimaju k srcu i tako se samo stvara jaz između njih dvoje dok se na kraju u potpunosti ne udalje jedan od drugoga. Ako lav ne razumije rakovu potrebu za 'samoćom', a rak ne razumije lava kada mu trebaju društvo i pažnja, ova veza neće dugo potrajati.

2. Jarac + Vodenjak

Jarac, kao i svi zemljani znakovi, sve što radi, radi sporo i detaljno. Sve je uvijek isplanirano u sekundu i svaki detalj je na mjestu. Vodenjak, s druge strane, obožava stalne promjene i najviše od svega voli biti spontan. Jarac voli pokazivati svoje osjećaje na materijalan, fizički način, dok je vodenjaku bitnije ono nevidljivo, spiritualno. Ova dva znaka teško da će se ikada sporazumjeti, ili čak uspjeti biti u istoj sobi, bez da se ne naživciraju maksimalno.


via GIPHY


3. Djevica + Blizanci

Iako se radi o dva znaka koja su sanjari, u većini slučajeva se ipak neće slagati jer se radi o dva različita tipa sanjara: dok blizanci samo sanjaju u prazno, djevica će se fokusirati na to da sve svoje snove i želje i ostvari. Također, blizanci vole biti u pokretu i neprestano živjeti u promjenama, dok djevice nisu taj tip osobe. Ovaj par može uspjeti jedino ako se blizanci potrude oko svoje djevice kako bi joj ugodili, jer u suprotnom će djevici jednostavno dosaditi natjeravanje i odustat će od cijele priče.

4. Vaga + Bik

Bik je osoba koja jako cijeni odanost i privrženost, što bi moglo zasmetati vagi koja cijeni svoju slobodu. Još jedna točka koja bi mogla dovesti do raspada sistema jest činjenica da je vaga osoba koja uvijek voli biti u pravu, što nikako ne ide dobro u kombinaciji s tvrdoglavim bikom. Uzimajući u obzir da nijedan nije spreman na bilo kakve kompromise, i najmanja odluka, poput one gdje sjesti na kavu, može dovesti do velike svađe.


Foto: Giphy/Shutterstock

A.Š.

Pročitaj još:

HOROSKOP Što tebe tjera se pretvoriš u ljubomorno čudovište?

HOROSKOP Rang lista znakova od onih koji lako prebolijevaju prekid do onih koji se nikad ne oporavljaju – gdje si ti?

HOROSKOP Pet znakova s kojima se lako sprijateljiti i družiti

veza Svađa Horoskop par

Još vijesti