Slika nije pronađena

Dok postoje oni kojima nije problem ljenčariti svaki dan i non stop odmarati, pa se često nađu i u utrci s vremenom zato što su neke stvari predugo odlagali, postoji i drugi ekstrem. Postoje oni koji ne znaju uzeti trenutak za sebe te su cijelo vrijeme pod stresom i napeti.

Naravno da njima nije lako, zato što i kada napokon uzmu trenutak za odmaranje, više se osjećaju krivima što odmaraju nego išta drugo. Svakako ne najzahvalniji osjećaj na svijetu. Pogotovo sada, dok su praznici i kada smo svi u 'zen mode-u'. Svi osim njih. Naš horoskopski znak govori puno o tome kakve smo mi osobe, pa i o tome tko će biti lijen, a tko i previše radišan.

Ovo su pet znakova kojima pojam 'opuštanje' nije u rječniku!

Ovan

Kada se radi o ovnovima, jednostavno ne priznaju da postoji vrijeme za odmor. Svaki trenutak, bio slobodan ili ne, provode natječući se sa svima. Bilo da se radi o stvarima za koje se isplati natjecati ili ne, ovnovi moraju biti najbolji, moraju biti prvi.
To zna biti dosta umarajuće, što za njih, ali i za sve s kojima se oni natječu. Vrlo često drugi ljudi ni ne znaju da se natječu s njima...

via GIPHY


Blizanci

Kod blizanaca, sve mora ići brzo. Iako bi sve stigli i s puno sporijim tempom, oni sve rade u petoj brzini. Kod njih nema čekanja da se nešto dogodi ili ne, pa radilo se tu i o druženju. Uvijek su prvi kada treba nekoga pozdravljati, prvi kada treba upoznavati nove ljude, prvi kada treba pokrenuti ekipu.
Često se dogodi da zbog tog prenatrpanog rasporeda, blizanci budu užasno nervozni i dosta umorni. No to ih ne sprječava u tome da i dalje budu okruženi ljudima. Moglo bi se reći da im to gotovo pa puni baterije!

Djevica

Ako postoji netko tko voli analizirati stvari, onda su to djevice. Izanalizirat će svaku stvar koju si ikada rekao/la i doći do nekog totalno trećeg i izmišljenog razloga zašto si koristio/la neku riječ u određenoj situaciji. Analiziranje oduzima energiju, a pogotovo ako to stalno radiš.
Čak i u trenucima pred spavanje, kada mu/joj se oči sklapaju od umora, neće odustati od pretjeranog analiziranja svega što se dogodilo taj dan.

Strijelac

Strijelci su uvijek puni energije i nikada nisu umorni. Bilo da su sinoć partijali do 3 ujutro ili učili za ispit, uvijek su spremni za nove izazove i sve što im život donosi. Njihov avanturističan duh uživa u toj energiji koju imaju, ali ih ta kombinacija čini i izuzetno nestrpljivima.
Zbog te nestrpljivosti, nemaju vremena za odmaranje, zato što svaki trenutak moraju provesti u avanturi, u potrazi za adrenalinom i trošenjem te energije koju imaju stalno!

via GIPHY


Ribe

Najemotivniji znak horoskopa nema vremena za odmor zato što je cijelo vrijeme pod pritiskom. Pod pritiskom da bude najbolji/a prijatelj/ica, da bude najbolji/a dečko/cura, da bude najbolje rame za plakanje i da bude tu za svih kada im treba.
Kada je ribama teško, samo se okrenu svojoj umjetničkoj strani - zato što za njih nikada nema odmora!

Jesi li i ti jedan od znakova koji su stalno pod stresom?

Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

HOROSKOP Tvoj najjači tajni adut – evo zašto tvojem znaku ekipa ne može odoljeti

HOROSKOP Tvoj najjači tajni adut – evo zašto tvojem znaku ekipa ne može odoljeti

HOROSKOP Oni su pravi proždrljivci – pet znakova koji baš obožavaju hranu

Horoskop društvo umor Odmaranje