Slika nije pronađena

Imaš frenda/icu koji/a ti je rame za plakanje, ali i onoga/u kojeg/u možeš zvati kada samo želiš ići van i dobro se zabaviti. No samo jedna osoba ti je BFF, a tko je to?

Naravno da naš horoskop igra veliku ulogu u tome tko će nam najviše odgovarati, tj tko će nam najviše trebati. Upravo zato što horoskop određuje i crte naše osobnosti, ne čudi što određuje i kakve nam osobe trebaju kako bismo bili što sretniji!

Ovan

I sam/a si dinamična osoba stoga ti treba netko tko će biti spreman ispratiti sve tvoje ludosti. Ne možeš zamisliti (i ne želiš) jedan dan bez ikakvih uzbuđenja i naboja adrenalina, a kako bi sve to uspio/la raditi, treba ti netko jednako ili više lud nego što si ti. Da, tvoj/a BFF mora biti luda!

Bik

Veliki obožavatelji rutine i ponavljanja općenito, bikovi su najtvrdoglaviji znak horoskopa. I ne to tvrdoglav na kratko, pa ih prođe, već kada stoje iza nečega, teško da će im se promijeniti mišljenje. Nisu lake osobe s kojima se možeš družiti i sve uvijek bude okej, već se moraš naviknuti na njihov režim. To neće svatko podnositi, stoga ti treba osoba koja ima puno strpljenja. Ali stvarno puno...


via GIPHY


Blizanci

Ako postoji jedan znak zodijaka koji je uvijek nasmiješen i veseo, te je onaj tip u društvu koji svima paše i sa svima se slaže te s njim baš klikneš na prvu, onda su to blizanci. U nekim slučajevima se suprotnosti privlače, no s ovim znakom to nije slučaj.  Treba ti netko tko je barem upola komunikativan koliko i oni, zato što se s takvim najbolje kužiš.

Rak

Emotivci koji paze na svaku sitnicu: od iznenađenja za rođendan koje prirede svojim najbližima, pa do toga da su spremni uvijek biti rame za plakanje i prva osoba koju zoveš kada se osjećaš loše, treba im netko tko razumije tu njihovu emotivnu stranu dovoljno da ih ne povrijedi, ali i da im da tu dozu ljubavi koju oni pružaju. Najbolje ćeš se naći s osobom koja je jednako emotivna koliko i ti te puna ljubavi!

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje te ne žele nikoga u blizini tko bi im mogao donekle oduzeti to, ali žele oko sebe imati osobe koje uvijek kažu što misle. Ne vole doživljavati javno sramoćenje i zahvalni su svima koji to spriječe, pogotovo svojim bliskim prijateljima. Osoba s kojom ćeš se najviše družiti mora biti prije svega - iskrena!


via GIPHY


Djevica
Uvijek pedantne, djevice skoro pa da su rođene s opsesivno-kompulzivnim poremećajem. Ne doslovno, ali vole sve stvari imati na mjestu. Ne očekuju od svojih prijatelja da su jednako opsjednuti urednošću koliko oni, ali definitivno ne podnose kad je netko u potpunom neredu (što iznutra, što izvana). Pravi odabir za djevicu je netko tko puno pažnje posvećuje detaljima, u svakom aspektu života.
Vaga

Uvijek neodlučne, vagama treba netko tko nije neodlučan. Bilo da se radi o tome da birate mjesto gdje ćete sjesti na kavu ili o odabiru osobe koju vole, uvijek je teško napraviti pravi izbor. Treba im netko tko će ih uvijek usmjeriti na pravi put, čak kada i oni sami ne znaju što žele. Definitivno moraš imati BFF koji/a će ti puno pomagati, u svakom trenutku!

Škorpion

Iako škorpioni nisu na glasu kao najpoželjniji prijatelji na svijetu, istina je da ustvari znaju biti dobri prijatelji, ali samo prema odabranima. Vrlo često se škorpioni nađu u odnosu u kojem oni donose dozu ludosti, a druga osoba je ta koja ih mora znati zaustaviti. Vrlo često ti treba netko tko je dovoljno zaštitnički nastrojen da zna prepoznati opasnost i zaustaviti te na vrijeme.


via GIPHY


Strijelac

Strijelci imaju svoje dobre i loše trenutke, no u većini slučajeva, stalno je dobra vibra u njihovom društvu. Uživaju u životu i vole sve što je lijepo, od sportova koji naglašuju ljepotu života, pa do lijepih knjiga. No iznad svega, ponosni su na svoj humor i treba im netko tko će to znati cijeniti. Prava osoba za tebe jest ona koja ima jednako dobar smisao za humor i šalu koliko i ti!

Jarac

Na glasu kao tvrdoglavi znak, jarci su ustvari jednako senzibilni i osjetljivi koliko i ostali znakovi, ako ne i više od ostalih. Ipak, često znaju biti 'van kontrole' pa kažu stvari koje ustvari ne misle. Iako bi imalo smisla da se u tom slučaju najbolje slažu s osobama koje su otporne na sve, to nije slučaj. Treba ti netko tko je dovoljno drag i simpatičan da se slažeš s njima i da se imaš na koga ugledati!

Vodenjak

S glavom u oblacima, vodenjaci su uvijek puni raznih ideja i treba im netko tko ih neće gledati kao potpune čudake zbog njihovih ludih ideja. Kada razmišljamo o vodenjacima, možemo uvijek zamisliti nekoga jednako čudnoga kao što je i Luna Lovegood iz Harry Pottera. Budući da su i oni čudni, treba im čudna osoba s kojom će moći pričati o svemu!


via GIPHY


Ribe

Najsenzibilniji znak zodijaka mora imati kraj sebe nekoga tko je jednako senzibilan koliko i on, tko ima razumijevanja za njih i njihove osjećaje. Treba im uvijek netko tko ih neće gledati kao zadnje jadnike i smatrati njihovu osjećajnost kao slabost, već kao vrlinu i skrivenu snagu. Najbolje ćeš se snaći u društvu senzibilnih osoba kakva si i ti sam/a.


Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

HOROSKOP Oni su pravi proždrljivci – pet znakova koji baš obožavaju hranu

HOROSKOP Kako ga osvojiti? Otkrivamo na što pada svaki znak!

Horoskop: koji horoskopski znakovi su najveći lažljivci?

Horoskop prijatelj društvo

Još vijesti