Slika nije pronađena
Dok je nekima hrana nešto što im je samo tu kako bi mogli preživjeti, drugima je hrana čisti užitak te ih najviše razveseli kada je za ručak pripremljeno upravo njihovo omiljeno jelo!

via GIPHY


Naravno da naš horoskopski znak igra ulogu u tome hoćemo li biti gurmani ili ne. Donosimo ti popis pet najvećih proždrljivaca!

1. Bik
Najveći ljubitelji hrane su rođeni upravo u znaku bika! Njima je bitno ono što jedu i cijene svaki zalogaj. Obožavaju biti u trendu (barem što se tiče hrane), pa tako uvijek prate koja su nova jela i trude se probati ih. Kada idu u restoran, oni su ona vrsta ljudi koja doma progugla meni restorana, samo kako bi znali unaprijed što će jesti kada tamo dođu.

Njihova noćna mora jest kada naruče jelo kojem se vesele dugo vremena, no ono nije fino koliko su očekivali da će biti, ili još gore, nema ga trenutno...

via GIPHY


2. Vaga
Iako vage znaju da postoje tri glavna obroka u danu, i iako se trude jesti u to određeno vrijeme, ne uspijeva im. Teško im je suzdržati se od usputnih 'obroka', koji većinom završe kao prežderavanje sa slatkišima. U bilo koje doba dana, bilo ujutro kad su se tek probudili, ili netom prije večere.

I da, za očekivati je da su ponoćni obroci njihovi najdraži. Ima li što slađe nego kad se najedeš taman prije spavanja?

via GIPHY


3. Ribe
Kada prolazimo kroz težak period, vrlo često posustanemo pa tugu utopimo u hrani. No rijetko tko to radi toliko često koliko i ribe. Njima je to jedini i najdraži način nošenja s teškim situacijama, tako da nemoj ih osuđivati kada ih vidiš da se praktički guše u sladoledu...

Otvoreni su isprobavanju nove hrane, no ipak najviše uživaju u junk foodu, ali i uličnoj hrani. Kad posjete neko novo mjesto, prvo što probaju su 'lokalni specijaliteti' na ulici!

via GIPHY


4. Lav
Potpuna suprotnost od riba su lavovi. Oni također uživaju u hrani, no navikli su na luksuz, i luksuz uvijek očekuju. Od finih jela koja su servirana na poseban način, pa do ambijenta u kojem jedu. Usputno jedenje na ulici  i sjedenje istrošenim klupicama definitivno nije njihov stil...

Oni vrlo rijetko jedu doma (pogotovo neke veće količine), no ako pripremaju nekakav party u njihovom stilu, onda neće imati problema s kratkim 'prežderavanjem'!

via GIPHY


5. Ovan
Kao u svemu u životu, ovnovi vole avanturu i kad se radi o hrani. Isprobavanje nove, nepoznate hrane im je omiljena stvar na svijetu (iako njihovom želucu vjerojatno nije). Kad god dođeš u restoran s ovnom, budi siguran/na da će oni naručiti najčudnije jelo na meniju - jednostavno vole eksperimentirati!

Ako često jedu doma, ubrzo počnu eksperimentirati i na vlastitu ruku. Ne podnose kad moraju jesti stalno iste stvari, baš kao što ne vole raditi iste stvari. Rutina im je najveći neprijatelj!

via GIPHY


Foto: Giphy/Profimedia

A.Š.

Pročitaj još:

HOROSKOP Kako ga osvojiti? Otkrivamo na što pada svaki znak!

HOROSKOP Za neke ste kao stvoreni, a od drugih bježite – evo koji sport najviše leži tvom znaku!

HOROSKOP 'Vatreni' u zodijaku – saznajte kojem znaku pripada vaš omiljeni hrvatski nogometaš

Horoskop Hrana Jelo