Slika nije pronađena

Neki znakovi zodijaka imaju veće šanse da postanu bogati, neki manje, ali ova tri nemaju baš nikakve šanse. To ne znači da će završiti na ulici, ali neće niti imati novaca na razbacivanje i za luksuzan fensi život.

Za mnoge je novac nešto najbitnije na svijetu i sanjaju da jednog dana budu toliko bogati da mogu kupiti što god požele. To uvelike ovisi o tome koliko je netko poduzetan, vrijedan i snalažljiv, a vjeruje se da može i astrologija otkriti tko ima veće šanse da bude bezobrazno bogat, a tko nema baš nikakve. Ovo su tri znaka zodijak koja pripadaju u ovu drugu skupinu, onih koji nemaju baš nikakve šanse postati bogati.

BLIZANCI

Blizanci imaju izraženu jednu osobinu u svom karakteru koja će im zapriječiti put do bogatstva, a to je njihova neodlučnost. Ne mogu se odlučiti koju majicu odjenuti ujutro, a isti problem imaju kada moraju donijeti i neke puno važnije životne odluke. Odgađaju donošenje odluke i odgađaju, a dok se kad odluče, gotovo je, propustili su priliku. Nitko nema strpljenja čekati ih da se oni dogovore sami sa sobom što bi i kako bi, već im priliku uzme ispred nosa netko drugi.

VAGA

Samokritičnost može pomoći, ali može i odmoći. U slučaju s Vagama će češće odmoći. Pripadnici ovog znaka su kritični prema svima oko sebe, a i prema sebi samima. Mislit će da nešto nisu napravili dobro ili će sami sebe uvjeriti da ipak nije dobro i odustati jer se ne žele sramotiti, a to nešto što su napravili je zapravo odlično. Previše se boje riskirati, a za zaraditi puno novaca, treba riskirati, i to ne samo jednom. Vagama je to nezamislivo.

RIBE

Najveći problem koji stoji na putu između Riba i bogatstva je njihova negativnost. Što god da rade, oni će se fokusirati na negativno, sve što može poći po krivu - i to će ih sabotirati. Počet će overthinkati i zaplesti se u mrežu svojih misli, uplašiti se da će pogriješiti i odustati. Ribe su najsigurnije kada su na poznatom terenu i sve što je nepoznato i novo jako ih plaši. Radije će uvijek odustati nego riskirati i okušati se u nečemu novom i boljem što im se nudi.

Pogledajte još:

Misle da je astrologija hrpa gluposti: Ljudi rođeni u ova 4 znaka zodijaka ne vjeruju u horoskop

[HOROSKOP] Koju ulogu bi imao svaki od horoskopskih znakova u horor filmu?

Horoskopski znakovi koji više vole biti slobodni nego u vezi – ova 4 su uvijek za solo život!

novci siromasni Horoskop znakovi zodijaka

Još vijesti