Slika nije pronađena

Horoskop može reći puno toga o nekome, ali isto tako može biti i potpuni promašaj i reći sve krivo. Zato ga nemoj shvaćati preozbiljno i kao ultimativnu istinu, već kao zabavu. Jedan takav, zabavan, je i ovaj horoskop.

Svatko od nas ima u sebi barem malo ludosti, koliko se god trudili biti što normalniji i ozbiljni. Dođu trenuci i situacije kada pokažemo tu svoju drugu stranu, a neki ju pokazuju i cijelo vrijeme. Evo koliko je svaki od znakova zodijaka lud i divlji.

OVAN – 100% lud

Ovaj znak nema granica kada ga uhvati njegovo ludilo. Spreman je pristati na sve, ne razmišlja i samo se baca na glavu pa što bude. Zato što je toliko pun samopouzdanja ne brine ga što će biti rezultat njegovih ludosti, jer misli kako će sve uvijek proći super. Što ipak ne bude slučaj.

BIK – 90% lud

Još jedan znak s kojim nije lako kada ga uhvati njegova 'žuta minuta' je i Bik. Njegova ludost najviše proizlazi iz toga što je najtvrdoglavija osoba na planeti i ne popušta u svojim uvjerenjima.

BLIZANCI – 80% lud

Zbog toga što im je nekada teško donijeti odluku ili odabrati neku od opcija koje se nude, Blizanci će biti pomalo ljuti na sebe zbog toga i odabrati ono što nitko ne bi očekivao, nešto totalno ludo. I neće to požaliti.

RAK – 50% lud

Rakovima ludost dolazi u fazama. Nekada su najnormalnije osobe na svijetu i nitko ne bi rekao da se mogu do kraja opustiti i prepustiti trenutku, ali onda kada se opuste, postajat će sve luđi i divljiji.

LAV – 40%

Kada polude, Lavove je nemoguće trpjeti. Postanu još više puni sebe nego inače, arogantni, glasni i svadljivi. Sva sreća za ljude oko njih je da se to ne događa često. Nisu najnormalniji od svih znakova, ali nisu ni najluđi, baš su negdje u zlatnoj sredini.

DJEVICA – 100%

Za Djevice bi se moglo reći i da su 110% lude i ne bi se pogriješilo. Mjerač ludosti bi vjerojatno eksplodirao kada bi se njihova ludost mjerila. Iako su predrage osobe, imaju u sebi uvijek dozu šašavosti koja prelazi sve granice, zbog čega su ljudima samo još zanimljivije.

VAGA – 50%

Kod Vaga je sve u balansu. Tako su i dijelom ozbiljne, a drugim dijelom lude. Kada imaju osjećaj da su u rutini i da se ništa ne događa zanimljivog u njihovom životu, počet će donositi totalno lude odluke i raditi divlje stvari – i nitko im neće moći stati na kraj dok to sve jednostavno ne izbace iz sebe.

ŠKORPION – 0%

Najozbiljniji i najmanje lud od svih znakova je definitivno Škorpion. Oni svu svoju ludost koju imaju, ako uopće i ima, čuva negdje duboko u sebi i ne dopušta joj da izađe na svjetlo dana. Od ovog znaka nemoj očekivati da će pristati na bilo što.

STRIJELAC – 10%

Jednako kao i Škorpioni, ni Strijelci nisu baš poznati po svojoj ludosti i divljanju. Oni su relativno dosadni i mirni. Može se dogoditi da nekada malo odlutaju na drugu stranu, onu ludu, ali to je toliko rijetko i toliko malo da nitko ni ne doživi.

JARAC – 10%

U skupini znakova koji se ne mogu pohvaliti time da su ludi nalazi se i Jarac. Jarčevi su previše profesionalni i ozbiljni da bi si dopuštali izljeve ludosti. I to im je u redu. Vole sve imati pod kontrolom, a ludost se u to nikako ne uklapa.

VODENJAK – 50%

Vodenjaci su na ljestvici ludosti negdje oko sredine. Vole svoj miran život bez ikakvih iznenađenja, ali tu i tamo kada imaju priliku napraviti neku ludost, neće oklijevati ni trenutka, prije nego se ostali i snađu, Vodenjak će se prebaciti u svoj ludi film.

RIBE – 30%

Ovaj znak nije gotovo uopće lud, barem ne po standardima drugih, ali Ribe same za sebe vole misliti da su baš otkačene i lude. Zato što su toliko mirne i u nekom svom svijetu, kada naprave nešto i malo otkačenije, imaju osjećaj da su pretjerale.

Pogledajte još:

Njih uvijek možeš uhvatiti u laži: 4 horoskopska znaka koja baš ne znaju lagati

Njima će ići u životu: Tri horoskopska znaka kojima će ova godina biti godina iz snova

[HOROSKOP] Što najviše usrećuje svakog od znakova zodijaka?

Horoskop divlji ludi znakovi zodijaka

Još vijesti