Slika nije pronađena

Jedan si dan već sada zabilježi u kalendar da za njega budeš spremna! Tada te očekuju samo dobre stvari. Svaki znak zodijaka ima posebno izdvojen jedan datum u nadolazećoj godini koji će mu biti posebno sretan.

Nova godina je praktički tu! Svi kojima 2021. nije bila onakva kakvu su ju zamislili, ovo su jedva dočekali. Napokon možemo krenuti ispočetka. Nitko ne zna što nam donosi 2022. godina, ali nadamo se da će biti još bolja nego ova. Ono što horoskop ipak zna je koji će ti datum sljedeće godine biti posebno sretan. Svaki znak zodijaka ima jedan datum kada će svemir biti posebno na njegovoj strani.

OVAN – 18. kolovoz

Ljubavni život Ovnova će cvjetati tijekom ljeta, a posebno ih čeka dan sretan za ljubav sredinom kolovoza. Ovo je za njih idealan dan za otići na dejt, bilo da im je 1. ili 51. s nekom osobom, bit će to poseban dan.

BIK – 13. svibanj

Za sve izgubljene Bikove, 13. svibnja će biti dan D. Ako ne znaš što bi sa sobom i svojim životom, ovo je dan kada ćeš to donekle shvatiti i uputiti se u pravom smjeru. Počet će ti svi dijelovi slagalice sjedati na svoje mjesto.

BLIZANCI – 30. svibanj

Dan kada san postaje realnost. Nema boljeg trenutka za krenuti ostvarivati svoje snove. Ovo je dan kada će Blizanci imati ono malo dodatne sreće koja im treba da ono što već dugo žele napokon pretvore u stvarnost.

RAK – 17. srpanj

Ovo je dan kada će se Rakovi osjećati moćno. Sve će im ići od ruke i trebaju to što bolje iskoristiti. Oni koji trebaju obaviti neke bitne stvari u ovom razdoblju, najbolje je da ih riješe upravo na ovaj dan – i imaju veće šanse za uspjeh.

LAV – 31. srpanj

Kraj srpnja će biti idealno vrijeme da Lavovi krenu pratiti svoje srce i svoje snove jer će im se isplatiti. Koliko god to djelovalo strašno, trebaju vjerovati u sebe, zažmiriti i napraviti onaj glavni prvi korak.

DJEVICA – 16. veljača

Djevici će se napokon razbistriti misli i posložiti ljubavni život. S obzirom da će tek proći Valentinovo misli će im biti u ljubavi i ovaj ih dan čeka 'prosvjetljenje' koje im treba. Ovo im je pravo vrijeme da započnu novo poglavlje svoje ljubavne priče.


VAGA – 22. listopad

Novi početak. To će biti 22. listopad za Vage. Bit će sretne, osjećat će se dobro i izgledati dobro. Sve će biti spremno za veliku promjenu u životu. Nema odgađanja, kraj godine samo što neće biti tu, vrijeme je idealno za Vage da ispune svoju veliku želju.

ŠKORPION – 15. studeni

Ljubavni život će Škorpionima cvasti krajem sljedeće godine. Odjednom će im dejtanje i veze postati tako lako i neće imati nikakvih problema na ovom području. Svi će biti ludi za njima i čeka ih dan pun zabave.

STRIJELAC – 23. studeni

Ovo je dan za krenuti u nove avanture. Bit će im jasno što trebaju pokrenuti, bilo da se radi o nekom projektu, vezi ili bilo čemu drugom – i bit će uspješni u tome. Činit će se kao da to što im se događa nije stvarno već neka magija. Toliko će biti uspješno!

JARAC – 8. siječanj

Najbolji dan u godini za Jarčeve će biti odmah na početku godine. Nema dugo čekanja. Život će im tada proći kroz preobrazbu i stvari će se polako početi slagati. Od 8. siječnja pa nadalje sve će ići samo na bolje.

VODENJAK – 6. ožujak

Još jedan znak kojem je najsretniji datum u godini povezan s ljubavnim životom. Bit će ovo idealan dan da započnu neki novi odnos, o kojem god da se radilo. Ovo je datum koji za njih u sljedećoj godini predstavlja novi početak.

RIBE – 12. travanj

Ribe će ove godine biti fokusirane više na sebe, a datum koji im je najsretniji bit će 12. travanj kada će im kreativnost biti na vrhuncu. Bit će puni novih ideja, spremni sve odjednom krenuti, motivirani i puni samopouzdanja. Nekada je najbolje ne razmišljati previše i samo se baciti. Pogotovo za Ribe to vrijedi na ovaj datum.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Što svakog od znakova zodijaka očekuje u ljubavi u 2022. godini?

[HOROSKOP] Koliko te onih velikih i pravih ljubavi čeka tijekom života? Zodijak ima odgovor

[HOROSKOP] Kako se svaki od znakova zodijaka ljubi?

Horoskop sretan datum 2022. godina znakovi zodijaka

Još vijesti