Slika nije pronađena

Nisu svi jednaki kada su u vezi, a kakva si ti, može ovisiti i o tome u kojem si znaku zodijaka rođena. S obzirom da se uz svaki znak vežu određene osobine, može se pretpostaviti i kakav je tko kada je u vezi.

Jesi li tip cure koji vjeruje svom dečku ili ona koja će mu slati poruke svakih pola sata kada negdje ode, da provjeriš što radi i s kime je? Horoskop može složiti sliku o svakom znaku s obzirom na osobine koje mu se pripisuju, a po tome se može reći i kakva si ti osoba u različitim situacijama, a jedna od njih je i – veza. Evo kakva je netko cura u vezi s obzirom na to koji je znak.

OVAN – egocentrična

Ovnice su cure koje nisu baš fanovi veza jer se u životu više vole koncentrirati na sebe, svoje potrebe i svoj uspjeh. Kada su u vezi, to im se može činiti kao da ih netko sputava jer sada umjesto da rade nešto drugo, moraju odvajati vrijeme za tu osobu. Nisu romantične i veza im nikada neće biti prioritet.

BIK – najvjernija

U ovom se znaku rađaju cure koje su najvjernije i na koje se uvijek može računati. Neće raditi probleme gdje ih nema, ali ako im netko uvrijedi nešto njima drago, naljutit će se kao nitko. Ne zaljubljuju se lako, ali kada se to i dogodi teško da će samo tako priznati svoje osjećaje jer se boje da će ostati povrijeđene i slomljenog srca.

BLIZANCI – ljubomorna

Znak koji će biti u vezi najviše ljubomoran su Blizanke. Uvijek sumnjaju u namjere drugih i treba puno uvjeravanja da bi nekome stvarno i potpuno vjerovale. Cure rođene u ovom znaku uvijek paze na svoje srce zbog čega se zna dogoditi da sabotiraju vezu i prije nego što je počela.

RAK – oprezna

Cure rođene u ovom znaku neće samo tako uskakati u veze. Vole prije dobro upoznati ljude i procijeniti nečiji karakter. Dok nekome u potpunosti ne vjeruju i ne smatraju da je to osoba za njih, neće se u ništa upuštati. Zbog toga nisu za kratke i neobavezne vezice već za duge i ozbiljne.

LAV – prava podrška

Ti si tip djevojke koja će biti najveći fan svog dečka. Uvijek ćeš ga poticati da bude bolji i da radi na sebi. Međutim, ako se posvađate, postoji šansa da naprave dramu veću nego što treba. Vole komplimente i znakove pažnje, a ako ih ne dobivaju dovoljno, to će shvatiti kao znak nezainteresiranosti i otići.

DJEVICA – žele pričati o svemu

Djevice su itekako svjesne toga da je svaki problem moguće riješiti ili u potpunosti zaobići razgovorom. Zato uvijek žele pričati, o svemu, od osjećaja do imaginarnih situacija 'što bi bilo kad bi bilo'. Kada se dogodi neki problem u vezi neće samo tako otići nego će se svim snagama boriti pronaći rješenje i popraviti stvar, naravno, ako im je stalo do osobe.

VAGA – romantičari

Vage vole ljubav i cure u ovom znaku su prave romantičarke. Sanjaju o vezi kao iz bajke i princu na bijelom konju koji će ih oboriti s nogu. Uvijek su u potrazi za svojim savršenim dečkom i zato se čini kao da su cure Vage stalno u vezi. Gotovo ih je nemoguće uhvatiti da su solo. Vole imati nekoga i uživati u ljubavi.

ŠKORPION – luda vožnja

Veza sa Škorpionkama je kao da si na vlaku smrti u lunaparku. Ove su cure jako strastvene, što je i dobro i loše. Kako će biti strastvene oko osobe s kojom su u vezi, tako će ta osobina izbiti i kada se ne složite oko nečega. U tren oka će od 'sve je super' eskalirati do 'ostavi me na miru, ne želim te vidjeti'.

STRIJELAC – nisu za ozbiljne veze

U životu Strijelca nema vremena za ozbiljne veze i pravila koja dolaze s njima. Vole svoju slobodu malo previše i ne žele je se baš lako odreći. Radije su za neobavezna druženja. To su karizmatične cure u koje se nije teško zaljubiti zbog čega ih zna pratiti glas da su srcolomke.

JARAC – materijal za ženu

Cure rođene u znaku Jarca su one koje svaki dečko želi odvesti doma upoznati roditelje. One su odgovorne, strpljive i vjerne, savršene djevojke. Tvoj dečko zna da nema potrebe da bude ljubomoran i da si samo njegova. Zato su njihove veze uvijek kvalitetne, jer povjerenje je izuzetno bitno, a u mnogim ga vezama nema.

VODENJAK – osoba koju svi žele dejtati

Smiješna, pametna, dobra, jedinstvena – to su samo neke osobine koje opisuju cure u ovom znaku. Imaju ono nešto što privlači dečke i uvijek će im se javljati 10 zainteresiranih dečkiju, ali one su toliko izbirljive da im se od tih 10 vjerojatno nitko neće sviđati. Tako su šanse da i završe stvarno u vezi vrlo male. Ipak, kad se to čudo dogodi, Vodenjaci su idealne cure. Romantične, znaju komunicirati kada dođe do problema, ne ljute se na sitnice...

RIBE – uvijek druge stavljaju ispred sebe

Ribe u vezi neće nikada svoje želje i potrebe staviti ispred tuđih, već obrnuto. U njima nema ni trunke sebičnosti. Zbog toga i njihove naivne prirode, znaju se naći iskorištene, ali to im ne slama vjeru u ljubav. Žive u oblacima i uvjerenju da se sve događa s razlogom.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koja su to tri znaka zodijaka koja će prekinuti s tobom iz vedra neba?

[HOROSKOP] Proljeće će biti najromantičnije razdoblje za rođene u ova 4 znaka zodijaka

[HOROSKOP] Koji si lik iz serije 'Bridgerton' s obzirom na svoj znak zodijaka?

veza Horoskop cura tip cure znakovi zodijaka