Slika nije pronađena

Glad je ozbiljna stvar i svatko se s njom nosi na neki svoj način. Dok se neki ljudi počnu samo odjednom čudno ponašati, drugi postanu pravi mali vragovi. Ako se družiš s nekim od horoskopskih znakova koje glad pretvori u manijake, možda nije loše da imaš kod sebe čokoladicu za kritične situacije.

Da si i najbolje volje na svijetu, kada te uhvati glad, to će se promijeniti. Svatko reagira drugačije kada ga uhvati glad, a što pod utjecajem praznog želuca napravimo, nije često nešto čime se ponosimo. Barem to vrijedi za neke od horoskopskih znakova. Kako se koji znak ponaša kada ga uhvati glad, a nema pri ruci ništa za baciti u usta? Ovako:

OVAN

Kada je Ovan gladan, bježi od njega koliko te god noge brže nose. Ne želiš se naći u njegovoj blizini u ovakvim trenucima, jer jedno je sigurno – ovaj znak postaje utjelovljenje svega najgoreg kada je gladan. Počet će se svađati iz čistog mira, vikati, vrijeđati... nijedan znak nije u toooliko lošem raspoloženju kada je gladan.



BIK

I ovo je jedan od znakova koji postaje opasan kada je gladan. Situacija nije toliko kritična kao s Ovnom, ali za vlastito dobro, i od Bikova je bolje biti što dalje. Posebno zeznuta stvar kod njih je što kada su gladni, žele točno jedno specifično jelo, a ako ga ne mogu imati, podivljat će još više. Smatrajte se upozorenima.

BLIZANCI

Suprotno od Ovnova i Bikova, Blizanci su prave dušice čak i u trenucima najveće gladi. Pošto su društvena bića koja su uvijek okružena ljudima, mogu skrivati glad kako ne bi ostali zbog njih morali mijenjati planove i ići do pekare. Trpjet će glad u sebi, ali čak i da se trude najviše što mogu, u nekom će se trenutku početi ponašati čudno, ali i dalje neće priznati što ih muči.



RAK

Emotivac horoskopa će se s gladi nositi na svoj način – plakanjem. Kada su gladni, tada im se emocije posebno pojačaju i ne mogu ih nikako skrivati. I najmanja sitnica ih tada može rasplakati ili razljutiti. Plakat će na fotkice psića u azilu ili se početi derati na nekoga jer je nešto gramatički pogrešno rekao.

LAV

Lav je gladan čak i kad nije gladan. Kada mu je dosadno, ovaj će znak reći da je gladan i da želi jesti. Lavovi su takvi da ne mogu sjediti i ništa ne raditi, pa u takvim trenucima izmisle da su gladni. Nije im za vjerovati kada kažu da su gladni!



DJEVICA

Rođeni u znaku Djevice se neće ni dovesti u situaciju da su ultra gladni. Ovaj znak je perfekcionist, želi da sve uvijek bude savršeno i organizirano, pa tako i vrijeme kada se jede. Ne preskaču obroke jer znaju da ne mogu funkcionirati gladni. Kada je vrijeme za jesti, zaustavljaju sve što rade i idu jesti.

VAGA

Koliko god Vaga bila gladna, nema šanse da će ići jesti sama. Strpljivo će čekati da još netko kaže da je gladan pa da idu zajedno jesti. Počet će pričati o finoj hrani, pokazivati lijepe fotke hrane na Instagramu, sve će napore uložiti u to da još nekome da ideju da bi se moglo ići jesti. Neće jednostavno reći da su gladni, već će čekati da netko drugi to kaže, tako da budu 100% sigurni da neće morati sami jesti.



ŠKORPION

Drama queen horoskopa kada je u pitanju glad je Škorpion. Oko najmanje sitnice će napraviti dramu i preuveličati je u potpunosti. Kada su gladni, ponašat će se kao da je kraj svijeta. Ionako su osjetljivi, a kada su gladni onda su osjetljivi na kvadrat, i svakom minutom situacije će biti sve gora i gora dok ne dođu do hrane.

STRIJELAC

Strijelac će na glad reagirati tako da počne raditi nešto neobično, dobije želju isprobavati nove stvari, ali razum mu je pomućen zbog gladi tako da obično ispadne da u takvim situacijama radi vrlo glupe i nepromišljene stvari. Ne zna se nositi s gladi, zbog toga jede i hranu koju inače ne voli, ali naravno da to odmah požali.



JARAC

Pravi planer, Jarac, uvijek ima isplaniran sljedeći korak, ali i sljedeći obrok. Njemu se neće dogoditi da se nađe u situaciji da umire od gladi. Ako zna da ide negdje gdje neće moći lako doći do hrane, Jarac je onaj znak u čijoj će se torbi skrivati sendviči i grickalice.

VODENJAK

Inače prijateljski raspoložen Vodenjak u trenucima gladi postaje hladan i distanciran. Ne želi se družiti, pričati ni s kime, već samo sjedi negdje sa strane namrgođen. Ako je situacija posebno kritična, vjerojatno će se povući u neki miran kutak i malo zadrijemati, jer kako da ima snage za bilo što na prazan želudac.



RIBE

Kada su rođeni u ovom znaku gladni, postanu lijeni i ništa im se ne da, čak ni ići si napraviti ili kupiti nešto za jesti. Od svih znakova, ovo je jedini koji kada osjeti da je gladan, ne poduzima ništa, pravi se kao da je sve u redu. Neko će se vrijeme tako boriti s gladi dok ne postane nemoguće izdržati, tek će tada krenuti nešto poduzimati. Neće se pretvoriti u zlu verziju sebe kao neki od znakova, već će za svoju glad kriviti sami sebe.

Foto: Giphy/ Ilya Morozov- Shutterstock.com

M.T.

Pogledajte još:

Ovih će šest znakova zodijaka oboriti neki svjetski rekord! Saznaj tko su oni i koji je rekord njihov

[HOROSKOP] Svaki znak zodijaka dijeli karakterne osobine s jednom životinjom – koja je tvoja?

[HOROSKOP] Savršeni horori za svaki znak zodijaka – gađaju ravno u srž vaših strahova!

Hrana Horoskop Glad ponašanje znakovi zodijaka

Još vijesti