Božićni poklon

Horoskop nam može reći kakve su osobine najčešće kod svakog od znakova, što svatko voli raditi, koje su mu bitne stvari u životu, a sve to može mu pomoći i da ti predloži idealan poklon za osobu kojoj ne znaš što pokloniti ovih blagdana.

 

Ušli smo u prosinac i vrijeme je da krenemo slagati planove i razmišljati što kupiti dragim ljudima za Božić. Bilo da je to dečko/cura, frendica, roditelji, brat/sestra ili netko skroz drugi, horoskop ima prijedlog idealnog poklona za svakog od znakova. Svejedno treba li ti poklon za mušku ili žensku osobu, donosimo po dva idealna prijedloga za svaki znak. Možeš uzeti taj prijedlog, a možda te i inspirira za nešto drugo što ti inače ne bi palo na pamet. Evo koji je poklon idealan za koji znak.

OVAN – rukavice/ maske za lice
Ovnovi se svako toliko utapaju u stresu jer će si uvijek uzeti više obaveza i zadataka nego što to mogu i izvesti. U cijelom tom kaosu koji nastane zaborave brinuti sami za sebe i malo se opustiti. Tako je idealan poklon za cure Ovnice neki paket različitih maski za lice koje onda mogu staviti i malo odahnuti od svega, a za dečke to mogu biti tople rukavice koje će ga svaki dan dok ga griju ove zime podsjećati na tebe.

BIK – selekcija čajeva/ nakit
Bikovi vole lijepe stvari u životu i neće se buniti ako ih netko želi razmaziti. Bilo da je u tvom životu dečko ili cura Bik, pokloni koji su idealni za njih su nešto što će im uljepšati život i učiniti ga malo luksuznijim. Za dečke to može biti nekoliko različitih i neobičnih okusa čajeva iz specijaliziranih dućana, a za djevojke neki komad nakita od domaćih malih proizvođača.

BLIZANCI – društvena igra/ planer
Blizanci su poznati po tome da im je organizacija drugo ime. Imaju oko sebe tisuću papirića na kojima su im napisane obaveze i planovi, rasporedi sati, tjednih planova, testova svuda su oko njih... Idealan poklon za cure Blizance je godišnji planer, to će sigurno biti nešto što će ju razveseliti, a za dečke neka društvena igra, jer osim što su uvijek organizirani, Blizanci su uvijek pomalo djeca u duši i nikada ne prerastaju društvene igre.

RAK – dekica/ mucaste šlape
Rakovi vole udobnost, pogotovo u ovo doba godine. Nema im bolje od sjediti na toplom, zamotani u mekane stvari i gledati kroz prozor kako pada snijeg. Prijedlozi poklona za Rakove mogu biti i jedan i drugi i za cure i za dečke. Slatka topla dekica je nešto što će svakome u ovo doba godine dobro doći, a i neke smiješne ili mucaste šlape oduševit će Raka u tvom životu.

LAV – šalica/ poklon paket šminke
Lavovi se na prvi pogled čine kao znak kojem je teško kupiti poklon, ali zapravo to nije istina, oni samo žele da im pokažeš da ti je stalo. Najbolja vodilja za odlučiti koji im poklon kupiti je da se vodiš time što im je hobi. Osim toga, super poklon za dečka Lava može biti neka kul šalica s npr. šaljivim natpisom 'Najzgodniji dečko na svijetu', a za cure je idealno neki poklon paket šminke – tako ćeš joj za malo novaca pokloniti više šminke, win win situacija.

DJEVICA – slika zvjezdanog neba na neki vam bitan datum/ svijeće
Djevice su sentimentalna bića i ljudi koji vole romantiku, iako to možda neće baš uvijek dobrovoljno priznati. Zato je za njih idealan neki poklon koji nije toliko sladak i romantičan, ali da ipak je. Za dečke i za cure Djevice jedan od super poklona može biti slika zvjezdanog neba na dan kada ste se upoznali ili neki drugi bitan datum, a za cure nije loša opcija ni neka fensi mirisna svijeća. Svi na takve sitnice padamo.

VAGA – hrpa slatkiša/ džemper
Vage su osobe koje će uvijek radije odabrati funkcionalan poklon nego nešto što je samo lijepo ili im zapravo nije potrebno. Tako ćeš Vage u svom životu najviše razveseliti poklonima od kojih će sada imati neke koristi. Slatkiši ili lijepi i topli džemperi mogu biti idealni pokloni za oba spola.

ŠKORPION – vaše zajedničke uspomene
Iako se čine kao tvrd orah, Škorpioni su zapravo s najbližim ljudima skroz umiljata stvorenja. Opasni su i oštri, ali s ljudima koji su im dragi, pokazat će sve svoje emocije i puno više. Idealan poklon i za dečke i za cure Škorpione je neka vaša zajednička uspomena. To može biti vaša zajednička fotka u nekom lijepom okviru, vaša fotka s prošlogodišnjeg adventa na šalici...

STRIJELAC – puzzle / bojanka za odrasle
Umjesto da razmišljaš kao odrasla osoba, razmišljaj kao da si mlađa nego što jesi. Božić nije vrijeme kada treba kupovati nešto skupo ili veliko, a i ovo je dio godine kojem se posebno vesele djeca, pa zašto darovima ne probuditi djecu u sebi. Strijelčevi su znak kojem će takva sitnica ispod bora donijeti najveći osmjeh na lice. Za dečke može biti neočekivani poklon puzzle sa slikom grada kojeg želi posjetiti, a za cure to može biti bojanka za odrasle. Ovi su pokloni baš na pola puta između djetinjstva i odraslosti.

JARAC – bočica za vodu/ pidžama
Još jedan od znakova koji vole poklone koji će im koristiti, a ne samo sakupljati prašinu na polici je i Jarac. Uvijek kada kupuje i drugima razmišlja o tome što toj osobi treba, a takve poklone voli i primati. Super poklon za dečka Jarca može biti neka kvalitetna bočica za vodu, a za cure lijepa božićna pidžama. To su stvari koje će im sigurno dobro doći, a i mogu se pronaći u različitim varijantama.

VODENJAK - slušalice/ maskica za mobitel
Vodenjaci obožavaju tehnologiju. Međutim, koliko bi god najradije imali novaca da možemo dragim nam Vodenjacima kupiti najnovija čuda tehnike, to nije baš u svačijem budžetu. Ali možeš im kupiti neke sitnice poput slušalica za dečke ili maskice za mobitel za cure, ili nekog drugog dodatka koji će im ukrasiti tehnologiju koju već imaju. Pokloni ne trebaju biti skupi, više su pokazatelj da misliš na tu osobu, zato su ovakve sitnice uvijek dobra ideja.

RIBE – knjiga/ biljka
Za najveće sanjare zodijaka nema boljeg poklona od knjige, to se svi možemo složiti. Koji god žanr da vole u filmovima i serijama, možeš im kupiti i knjigu u tom žanru bez straha da ćeš pogriješiti. Ovo može biti odličan poklon i za jedan i za drugi spol, ali isto tako, dobra ideja za pokloniti djevojci Ribi može biti i neka biljka! Biljke su trenutno veliki hit, a neki mali slatki kaktus lijepo će se uklopiti u svačiju sobu.

Horoskop znakovi zodijaka Božić pokloni za nju i njega

Još vijesti