Slika nije pronađena

Danas, 21. prosinca, obilježava se zimski solsticij - najtamniji  dan u godini (plus - dan s najdužom noći) , ali osim toga događa se kozmička pojava koja se nije dogodila dugih 350 godina.

Neil Spencer, astrolog i autor, otkrio je da se ovogodišnji solsticij razlikuje od ostalih u prošlosti. Bit će to prema njegovom tumačenju najmračniji dan u godini u svakom smislu i pogledu, i to zato što nas u svemiru očekuje raspored kakav nismo vidjeli još od 1664. godine.


Naime, Sunce i Saturn će se 'poravnati' tek što Sunce uđe u znak Jarca, što su okolnosti pod kojima kao ne treba donositi važne odluke jer mogu imati dugoročne negativne posljedice.

'Mogli biste se osjećati ograničeno i limitirano, no nemojte da vas to uspori i odmakne od svakodnevnih obaveza', poručuju na stranici Lunar Living te još jednom upozoravaju ljude da se paze toga dana. 

Zimski solsticij i inače označava najtamniji i najkraći dan u godini na sjevernoj hemisferi, s obzirom na to da je sunce na svojemu najjužnijem položaju, izravno iznad Tropskog Jarca.


Ako ne vjeruješ u horoskop za tebe je ovo još jedan četvrtak što znači – sutra je petak!

Foto: Unsplash

I.I.

Pročitajte još:

Pripremi se za Božić – saznaj kakvo božićno drvce odgovara tvojem horoskopskom znaku

Imaš još malo vremena – što svaki horoskopski znak treba napraviti prije kraja godine?

LJUBAVNI HOROSKOP Koji znak ti savršeno odgovara, a s kojim se nikako ne slažeš?

Horoskop Dan sunce solsticij ?

Još vijesti