Vraća se pravu, ali kasnije... Sada uživa!

Hollie Marie je isprva planirala samo posjetiti Bali sa svojom prijateljicom na mjesec dana.

No, s vremenom je otkrila kako može zarađivati za život tako da prodaje rabljene stvari online. Sada 25-godinjakinja vodi online posao prodaje svoje rabljene odjeće na Depopu, poznatoj aplikaciji za prodaju second-hand odjeće.

Hollie, koja je inače iz Londona, isprva je otvorila računa na Depopu i eBayu kada je još bila na diplomskom studiju prava. Uskoro je njen posao procvao pa je započela i posao sa ulaganjima zahvaljujući kojima joj se posao počeo još brže razvijati.


Radila na daljinu pa odlučila otići na Bali

Kada je bila prisiljena raditi na daljinu nakon što je posjetila prijatelja u Dubaiju gdje je zapela, znala je da ne želi više raditi uredski posao. "Uredski posao sam smatrala dosadnim i znala sam da želim raditi nešto puno slobodnije. Moje poslovanje s Depopom bilo je puno zabavnije i brzo je krenulo", kaže Hollie za Metro.

Slika nije pronađena Diplomirati na Jamajci? Zašto ne! Evo kako je studirati na ovom otoku: 'Puno je toga što vas može ometati u učenju...'

Kada je početkom korone otišla posjetiti prijatelja u Dubai, bila je prisiljena raditi online, što je bila i svojevrsna prekretnica u njenom životu. "Onda sam otišla posjetiti prijatelja u Dubai i tamo sam zapela za vrijeme Covida. Mogla sam raditi online, a onda se nismo mogli vratiti u Ujedinjeno Kraljevstvo jer smo bili u crvenoj zoni, pa smo odlučili otići na jednomjesečno putovanje na Bali", dodaje.


Jednom kada su stigli na Bali, nikad ga više nisu napustili. "Sada ovdje živim s dečkom i našim psima, radeći na daljinu", pojašnjava.

Radi i uživa

Sada, Hollie ima niz različitih Depop trgovina, kao i softver za ovu platformu. Uz to, radi i kao turistički vodič na Baliju za sve turiste koji dolaze i posjećuju otok. Mlada poduzetnica tamo živi nešto gotovo dvije godine sa svojim 23-godišnjim dečkom Callumom Jamesom kojeg je upoznala preko zajedničkih prijatelja na Baliju.


Par trenutno živi u vili s četiri spavaće sobe i vlastitim bazenom. "Moj dan započinje šetnjom psa na plaži, odlaskom u teretanu i zatim započinjem s popisom poslova", objašnjava kako joj izgleda jedan radni dan na osunčanom Baliju.

"Prvo se pobrinem da sve teče glatko s mojim poslovima, a zatim snimam TikTok video-isječke koji mi mogu oduzeti puno vremena. Uživam u svojim danima jer znam da neće trajati zauvijek, a želim uživati u ovom životu dok sam mlada. Čak je i šetnja s mojim psima na plaži i gledanje valova poseban osjećaj", kaže zahvalna djevojka.

Besplatan smještaj na Ibizi? Moguće je! U luksuznom hotelu na Ibizi možete odsjesti potpuno besplatno, ali oprez! Soba nije za sramežljive

Vraća se pravu, ali kasnije

"Želim maksimalno iskoristiti svoje 20-te godine i uživati u njima kako bih mogla nastaviti s ozbiljnijom karijerom kada budem starija", dodaje djevojka. Nakon još godine života na Baliju, Hollie i Callum planiraju preseliti u Španjolsku, a Hollie ipak svoju diplomu prava nije "pospremila u ladicu".

Besplatan smještaj na Ibizi? Moguće je! U luksuznom hotelu na Ibizi možete odsjesti potpuno besplatno, ali oprez! Soba nije za sramežljive

Kako kaže za Metro, u budućnosti želi nastaviti sa svojom odvjetničkom karijerom, iako naglašava da ne žali za odlukom da "pauzira" karijere u pravu.


"Mislim da ćemo se preseliti u Španjolsku gdje sam odrasla, a ja ću se vratiti u pravo i započeti sa stažiranjem. S obzirom na to da sam fluentna u španjolskom jeziku, voljela bih se kvalificirati i za španjolsko pravo", odaje svoje planove.

izvor: metro.co.uk

Još vijesti