Besplatan smještaj na Ibizi? Moguće je!

Iako možda zvuči nevjerojatno, ova opcija zbilja postoji. Naime, hotel Paradiso Art na Ibizi, meki svih partijanera i onih željnih sunčane i razuzdane zabave, nudi opciju da kod njih odsjednete besplatno na jednu noć. No, samo u jednoj sobi predodređenoj upravo za ovu ponudu.

Soba nosi naziv Zero Suit, a poanta je u tome da vam nudi "nula" intime, točnije gotovo nimalo intime. Zero soba nema klasične zidove koji će vas sakriti od pogleda ostalih gostiju nego je smještena unutar staklenih, potpuno providnih pregrada, k tome još i u samom predvorju hotela, na najfrekventnijoj točki Paradiso Arta.

Ova besplatna soba nije za introverte i one stramežljive jer će doslovno svi koji ulaze ili izlaze iz hotela zaviriti u vaš prostor i mahnuti vam. Dobra je stvar što je barem kupaonica adekvatno ograđena pa ostali posjetitelji u nju ne mogu zaviriti dok perete zube ili obavljate nuždu.

Slika nije pronađena Jeftinije prođe u hotelu nego u studentskom smještaju: 'Neću plaćati 5500 kuna mjesečno za sobicu'

Uvijek se naravno nađe netko voljan odsjesti upravo u ovoj sobi, poput Olympije Anley koja je iskušala ovo neobično iskustvo, snimku kojega je objavila na TikToku. Izuzev početnog osjećaja nelagode, čini se da se poprilično dobro provela.

 

@olympiaanley does this change your mind? #ibiza #paradiso #art ♬ Afraid To Feel - LF SYSTEM

 

"Soba staklenih zidova u sredini predvorja hotela Paradiso Art, u kojoj možete provesti jednu noć besplatno. Nije prikladno za one stidljivije. Dostupna je i za umjetničke nastupe, radijske emisije, DJ setove... mogućnosti u beskrajne, sve dok uživate biti u centru pažnje", piše na stranicama hotela s besplatnom sobom.

Još vijesti