Kad studiraš na dva fakulteta, vrijeme za učenje još je dragocjenije...

Studentica Lejla Žuga studira na dva fakulteta. Osim studija na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Sarajevu, Lejla studira i turski jezik na Međunarodnom sveučilištu u Sarajevu.

Mlada odvjetnica na zanimljiv način približava pravo svima Nije pala nijedan ispit na 'teškom' studiju: Uz njenih 5 savjeta i vi možete položiti svaki ispit – iz prve

Osim toga, ova mlada poduzetnica koja je za svoje radove na turskom jeziku osvajala i priznanja, pokrenula je i online tečaj turskog jezika Turzul ("Turkish with Zuga Lejla") putem kojega svoje znanje ovog jezika prenosi i drugima.

Kako objašnjava u videu koji je objavila na TikToku, otkrila je metodu učenja koja joj odgovara i u njenom slučaju zbilja daje rezultate, posebice u okolnostima gdje je svaki dan za učenje dragocjen, kao i svaki rok na koji izađe.

Kako sama kaže, "nema vremena za bacanje", stoga i drugima savjetuje da isprobaju ovu metodu koja se bazira na pretpostavci da najbolje i najkvalitetnije pamtimo u intervalima od pola sata, nakon kojih je potrebno uzeti pauzu i "osvježiti" mozak.

Slika nije pronađena Pola milijuna ljudi gleda ovog studenta dok uči: Provjerite zašto

Uz ovakav režim učenja, moguće je aktivno pamtiti i uspješno prolaziti kroz gradivo čak osam sati dnevno.

Provjerite kako to ona objašnjava!

 

@lejla.zuga #ucenje #fyp #foryou #fyp #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Lejla Žuga

 

Još vijesti