Mlada odvjetnica na zanimljiv način približava pravo svima

Diplomirana pravnica i medijatorica, Nadica Radosavljević, društvene mreže koristi za educiranje kolega i mladih te pokušava pravo približiti svima, pogotovo onima koji misle da je ono "bauk".

komentari, pravo, žaljenje Najgore greške studenata jednog od najtežih fakulteta: 'Što se nisam prebacila prije nego što je postalo mučilište...'

S obzirom da karijera svakog odvjetnika svakako započinje na fakultetu, u pokušaju da nauči sve potrebno i izgradi zdrave temelje za buduće bavljenje ovim poslom, Nadica se u svojim objavama dotiče i učenja i studiranja ovog zahtjevnog studija.

Mlada odvjetnica na zanimljiv način približava pravo svima

Zagrebačko pravo slovi za jedan od "najtežih" fakulteta, a prosjek studiranja iznosi više od 7 godina, uz veliku stopu ispisivanja sa studija. No, mora li biti tako?

Slika nije pronađena Rasprava među Hrvatima: Koji je NAJGORI studij u zemlji? 'Jedan te pripremi za životnu patnju'

Sudeći po Nadičinom iskustvu, ne nužno. Kako tvrdi, nije nijednom pala na ispitu, a kako joj je to pošlo za rukom, pokušala je sažeti u nekoliko savjeta svim studentima prava, ali i ostalih studija, jer su njeni savjeti primjenjivi na sve koji muku muče s polaganjem ispita.

Kako nikad ne pasti na ispitu? Nadica ima 5 odličnih, jasnih i pozitivnih savjeta koje mogu iskoristiti kako studenti prava, tako i svi ostali.

Pogledajte!

 

@advokat_medijator 5 saveta da nikada ne padneš #ispit na Pravnom fakultetu 👍🏽💯📚 #pravni #pravnifakultet #studenti #ispiti #ispitnirok #srbija #polaganjeispita #ucenje #studentskizivot ♬ original sound - Nadica Radosavljević

 

Još vijesti