Trgovina polovnom odjećom

Trendovi su prolazni. Vjerojatno i ti ponekad kupiš gomilu odjeće koja ti se već za godinu dana više ne sviđa pa ju ne želiš nositi. Šteta je da ti odjeća koju ne želiš više nositi stoji zaboravljena u ormaru, a opet, ne možeš ju ni baciti jer je još uvijek nosiva. U takvim situacijama bi najbolje bilo pokloniti ju nekome kome će se svidjeti i tko će ju nositi. Na kraju krajeva, svi smo nosili odjeću od starijeg brata ili sestre, rođaka ili susjeda.

Zato nemoj propustiti priliku očistiti ormar. Rotaract club Rijeka poziva građane da sudjeluju u skupljanju odjeće za buvljak. Ovaj novi „Fast fashion“ projekt se bori protiv kupnje jeftine odjeće koja se brzo proizvodi na masovnom tržištu kao odgovor na najnovije trendove jer žele vratiti fokus na održivu i kvalitetnu odjeću.

 

 

„Ovim projektom se želimo boriti protiv kupnje jeftine odjeće koja se brzo proizvodi na masovnom tržištu kao odgovor na najnovije trendove. Naš cilj je vratiti fokus na održivu i kvalitetnu odjeću. Za to nam treba vaša pomoć! Ako imate odjeću doma koja vam stoji na dnu ormara već godinama ili ako je se već dugo želite riješiti a ne znate kome biste ju dali, donirajte ju nama“, poručuju iz Rotaract cluba Rijeka.

Odjeću možeš donirati u Studentskom naselju Trsat na ulazu u prvi, drugi i četvrti paviljon ili u Studentskom naselju Ivan Goran Kovačić na recepciji, sve do 29. veljače.

Još vijesti