Galerija Selena Gomez Svaki nokat s drugačijim motivom S jednim naglašenim noktom +7 Zvjezdice na bijelim noktima

I dok modni stručnjaci kažu da se ove zime ne nosi takva manikura, Selena Gomez kaže da ju nije briga i da se nosi. A ako ih ima Selena, dobre su šanse da će ih staviti još puno ljudi.

Selena Gomez djeluje kao tip osobe koju ne dira previše što je u trendu, a što ne. I sada je to još jednom i dokazala. Ovog puta sa svojim novim noktima. Slavne osobe redovito idu na nokte, ali to ne znači da uvijek stavljaju neke lude manikure, dugačke nokte i slično. Jedna osoba kod koje mnogi slavni idu na nokte je Tom Bachik. Ovaj maniker je omiljen u celebrity svijetu, a sada je podijelio i manikuru koju je posljednju napravio Seleni Gomez.

Manikura Nemoj ove stvari raditi kada ideš na manikuru: 7 ponašanja koja smetaju manikerkama

Modni su stručnjaci rekli da se ove zime više ne nose bijeli nokti – e pa Selenu nije briga i ona ih nosi. Stavila je jednostavne bijele nokte, kratke, minimalističke i baš zimske.

 

 

Iako nije podijelio koji je lak za nokte koristio na Seleninim noktima, s bilo kojim dobrim bijelim lakom ćeš postići identične nokte. Samo treba biti dobar kako ti ne bi na noktima izgledao prozirno. Selena uvijek stavlja neke jednostavnije manikure. Ako ti ipak voliš neke malo „kompliciranije“ i s više detalja, donosimo ti u galeriji iznad 10 ideja kako napraviti bijelu manikuru, a da nije skroz obična. Inspiriraj se!

 

 

Zimska manikura Izaberi svoj idealni dizajn: 10 ideja za savršenu manikuru ove zime

Selena Gomez manikura nokti zimska manikura kakvu nosi selena gomez celebrity manikura ideje za manikuru bijeli nokti inspiracija manikure

Još vijesti