Doja Cat na Pariškom tjednu mode

Doja Cat već je poznata po svom odvažnom modnom ukusu.

Da se usudi biti drugačija od drugih, pokazala je na Pariškom tjednu mode. Stigavši na Schiaparellijevu reviju, od glave do pete u crvenoj boji, privukla je pažnju svekolike javnosti.

Za ovu je priliku odjenula crveni korzet zajedno s raskošnom suknjom i čizmama do koljena. Kompletno tijelo bilo je prekriveno crvenom bojom i s 30 tisuća Swarovski kristala.

Za ovaj je stajling zaslužan modni dizajner Daniel Roseberry, a za ukrašavanje tijela kristalima pobrinula se vizažistica Pat McGrath, otkrivši na svom Instagram profilu da joj je za ovaj look trebalo gotovo punih 5 sati.

 

 

„Konačni proizvod bilo je čarobno i očaravajuće remek-djelo, briljantnog sjaja“, napisala je Pat u svojoj objavi, ne skrivajući zadovoljstvo zbog suradnje s pjevačicom.

Inače je i Schiparellijeva revija nazvana „Inferno Couture“ te je inspirirana opisima Danteovih devet krugova pakla. S obzirom na vrijeme koje joj je bilo potrebno da postigne ovakav look, vjerujemo da je i sama Doja prošla kroz pakao. Ipak je punih pet sati trebalo strpljivo sjediti za ovakav rezultat.

No, stvarno je originalno odgovorila na temu modne revije pa izgleda kao jedna od likova kakve smo samo mogli zamišljati dok smo za lektiru čitali Danteovu Božanstvenu komediju.

 

 

Doja Cat pariški tjedan mode Schiparellijeva revija „Inferno Couture“ inspirirana Danteovim krugovima pakla modni dizajner Daniel Roseberry vizažistica Pat McGrath 30 tisuća Swarovski kristala

Još vijesti