Galerija Doja Cat - 1 Doja Cat - 2 Doja Cat - 3 +7 Doja Cat - 4

Svjetski poznata pjevačica je šokirala svoje obožavatelje u jednom live prijenosu kojeg je imala na Instagramu. Upravo tada, u tom trenutku je odlučila da će obrijati svoju kosu i obrve, a fanovi su ostali šokirani!

Doja Cat je u svojem zadnjem live prijenosu svoje obožavatelje ostavila bez teksta. Općenito je poznata po tome da ljude ostavi bez teksta zbog specifičnog karaktera, ali i izgleda te načina odijevanja koji se često razlikuje od drugih. Ovaj puta je taj šok napravila zbog svoje kose. U samom liveu se odlučila da će si potpuno obrijati glavu i obrve što je na kraju i napravila.

 

 

Njezini obožavatelji su se odmah zabrinuli za nju, s obzirom na to da je sličnu situaciju prije nešto više od 10-ak godina imala i Britney Spears koja se potpuno obrijala jer je doživjela psihički slom. Zbog toga su se svi zabrinuli za Doju, a ona je zapravo skroz okej i htjela je biti ćelava, kao što je objasnila i u liveu: 'Nikada se nisam osjećala tako sretno. Smiješno je koliko je učinak skidanja kose s glave utjecao pozitivno na mene' – rekla je.

 

 

Time je smirila one koji su gledali live, ali mnogi i dalje misle kako to nije napravila samo zato što je to htjela. No, ona uporno napominje kako joj je to bila želja, a kao prednost navodi to da će sada moći lakše nositi perike, kao i da upravo njih može šišati, bojati i nositi na načine na koje želi, dok to nije slučaj kod prirodne kose koju moraš čekati da izraste. Osim toga, napomenula je da se bojala jedino toga da ima ružan oblik glave, ali je na kraju zaključila da joj je oblik super tako da joj sada uopće nije žao što se je potpuno obrijala!

Kylie Jenner Kylie Jenner naljutila ljude posljednjim ponašanjem razmažene bogatašice

Slavna osobe Ocjenjivala je slavne osobe po tome koliko su pristojni ili nepristojni – upoznala ih je hrpu

Doja Cat Frizura obrijana glava instagram live brijanje glave obrve

Još vijesti