Raiven

Raiven je definitivno pojava. Kada je izašla na pozornicu bilo je jasno da se sprema nešto drugačije i da ovo neće biti jedna obična balada. Dobila je prolazak u finale, a sada ti donosimo jednu zanimljivost o njenom outfitu.

Iako je na Eurosongu fokus na pjesmama i glazbi, nemoguće je ne zamijetiti i odjevne kombinacije izvođača koji nastupaju. I to je bitan dio scenskog nastupa! Predstavnica Slovenije, Raiven, pazila je na svaki detalj u svom izgledu, a na društvenim je mrežama bolje pokazala i svoju manikuru jer iza nje ima zanimljiva priča. Ovo je sve samo ne standardna manikura.

Silia - 2 Najmlađa natjecateljica na Eurosongu 2024.: Silia ima svega 17 godina, a pjesma joj je pravi pop hit

Kako je ispričala u videu u kojem ju je bolje i pokazala, njena je manikura posebna jer je dio manikure i prava zmijska koža! Naravno, koža nije skinuta sa zmije i niti jedna zmija nije ozlijeđena u procesu jer se radi o koži koju je zmija odbacila.

 

@raivenmusic Replying to @!emma! 🐍 nails🖤 #9 #teamslayen #eurovision2024 #raiven #veronika #slovenia #slayvenia ♬ original sound - raiven

 

Kao što sigurno znaš, zmije mijenjaju kožu i kada to rade, odbace staru sa sebe i ona im više nije potrebna. Raiven je tu staru kožu iskoristila, a pokazala je da se na jednom noktu vidi čak i dio kože gdje je zmiji bilo oko!

 

 

Kada netko kaže da na noktima ima dio zmijske kože sigurno ne bi zamišljala da to izgleda ovako lijepo!

Harry Potter film Jedna je pjesma sinoć na Eurosongu imala poveznicu s Harryjem Potterom

Eurosong 2024 Slovenija Raiven manikura zmijska koža neobična manikura predstavnica slovenije Izgled

Još vijesti