Galerija Eva Longoria - 6 Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 2 +3 Eva Longoria - 3

Oscari su totalno fensi događanja kada svi slavni žele izgledati što je bolje moguće. Od haljine do kose i šminke, sve mora biti tip top. Vizažistica Eve Longorie je otkrila da je glumica ove godine nosila drogerijsku maskaru jer je toliko dobra.

Mislimo da slavni nose i koriste samo skupe i fensi stvari, ali ovo je dokaz da to nije istina. Čak i kada su u pitanju neka super posebna i glamurozna događanja poput Oscara, i dalje na licima nose neke svoje favorite koji nisu nužno jako skupi. Eva Longoria je na crvenom tepihu izgledala kao prava glam diva u bijeloj haljini s hrpom detalja. Izgleda da njeni stilisti nisu dobili dojavu da tepih neće biti crven nego bež, pa tako nažalost nije došla baš do izražaja. No, haljinom koju je nosila na after party je oduševila. Crna s prozirnim donjim dijelom – top!

 

 

 

 

Da bi izgledala dobro, osim haljine je bitna i šminka. Njena je vizažistica rekla da svaki put kada ide na tako neko događanje, haljina bude ta koja diktira kako će izgledati šminka i frizura, piše Instyle. Isto je bilo i sada. Htjeli su nešto moderno pa su uz zalizanu kosu stavili fokus na očima.

Kim Kardashian Koju to maskaru nosi Kim Kardashian na ovoj fotki – nisu umjetne trepavice u pitanju, već njene prave

Cat eye je uvijek dobra ideja, a da bi izgledalo sve na kraju dobro, treba i dobra maskara. Eva je već dugo (20 godina!) ambasador L'Oreal brenda pa ne čudi i da je njihovu maskaru nosila na Oscarima. I to Telescopic Lift maskaru o kojoj se ne prestaje pričati.

 

 

Ovo je samo jedna od potvrda u nizu koje hvale Telescopic maskaru. Promijenili su joj malo pakiranje naspram kako je izgledala prije, ali izgleda da sastav nisu mijenjali, jer ljudi su oduševljeni. Učinit će trepavice ekstra dugima i lijepo ih razdvojiti. Ako je bila dobra za Evu Longoriu da ju nosi na crveni tepih na Oscarima, onda je dobra i za nas!

Stavljanje maskare U šminkanju je popularan „maskara koktel“ – što to je i zašto bi trebala isprobati?

Eva Longoria oscari 2023. Moda maskara koju je nosila drogerijska maskara na oscarima preporuka maskare

Još vijesti