Galerija Ema Luketin - 15 Ema Luketin - 2 Ema Luketin - 3 +10 Ema Luketin - 4

Ema Luketin je poznata po puno toga, a jedna od tih stvari je i moda. Njen je stil tako kul, a posebno nas zadivi svaki put kada se pojavi na nekom svečanom događanju.

Ema Luketin je ime koje ti je sigurno poznato. Neki su ju krenuli pratiti još na početku njene YouTube karijere, a jedni od tih „nekih“ smo i mi. Jedna stvar s kojom nas je uvijek oduševljavala je njen stil. Tako jednostavno, a opet tako kul. Uvijek izgleda dobro, ali i kao da joj je super udobno u odjeći koju nosi - bilo da je u trapericama ili svečanoj haljini. Ema je i vlasnica beauty salona Ema's Beauty Concept što samo dodatno učvršćuje njen status u modnom svijetu. Kakve ti sve modne savjete može dati, kako ona sama vidi svoj stil i što voli nositi, a što baš i ne saznaj u intervjuu u nastavku.

 

 

1. Kako bi ti u tri riječi opisala svoj stil odijevanja?

Neutral, trendy, minimal.

2. Gdje najčešće kupuješ odjeću?

Nažalost, to su i dalje fast fashion dućani. Uglavnom Zara, Patrizia Pepe, Fashion&Friends, Pull&Bear i ostatak!

3. Koji ti je trenutno omiljeni skincare proizvod, a koji za šminkanje?

Uh! Teško pitanje jer se moji skincare proizvodi konstantno mijenjaju. Stalno isprobavam nešto novo i prilagođavam proizvode trenutnom stanju kože i slušam što moja koža treba! Trenutno obožavam:

  • Garnier vitamin C eye cream
  • Kiehl’s niacinamide serum
  • Ordinary retinol 1%

Što se šminkanja tiče, moja makeup rutina je vrlo simple! Proizvodi koji moraju uključivati moj makeup look su Maybelline express brow olovka za obrve i Maybelline instant eraser korektor! Vidi se da sam veliki Maybelline fan haha.

4. Koji ti je najdraži outfit koji si nosila?

Hmm! Pitanja koja sadrže riječ „najdraži” uvijek mi budu teška za odgovoriti jer imam uvijek više favorita. Od starijih oufita, najlegendarniji je moj maturalni outfit o kojemu se i dan danas priča, a neki najdraži skoriji outfit bi bio all black Patrizia Pepe outfit za event!

 

 

5. Što bi sadašnja Ema rekla na stil Eme u srednjoj školi?

Sadašnja Ema bi rekla da Ema u srednjoj nije imala stil kojeg se držala i da je to jako dobra stvar! Isprobavala sam stalno nešto novo, boje, krojeve, teksture i mislim da je ključno u otkrivanju svog stila isprobati sve i vidjeti u čemu se ti osjećaš najbolje.

 

 

6. Voliš li više opuštene casual outfite ili sređenije?

Uvijek više biram casual outfite i everyday stajlinge! Bolje se osjećam u tenisicama nego u štiklama i haljinama!

7. Koji je najskuplji, a koji najjeftiniji komad odjeće u tvom ormaru?

Najskuplji bi vjerovatno bio neki par dizajnerskih tenisica, dok bi najjeftiniji bio vjerojatno neka majica ili top na ogromnom sezonskom sniženju!

8. Koji ćeš komad odjeće sigurno non stop nositi ovog proljeća?

New Balance 550 tenisice, maxi denim suknje i oversized blazeri!

 

 

9. U kojoj se odjeći (ili obući) nikada ne osjećaš ugodno?

Ne osjećam se kao ja u odjeći žarkih boja, npr. duga crvena haljina ili hot pink odijelo. Uvijek biram neutralnije i pastelne boje - baby pink, bež, sivo, maslinasto, tamno i svijetlo plavo itd…

10. Izgledaš uvijek super na svečanim događanjima, koji je neki tvoj savjet kako odabrati pravu haljinu?

Hvala na divnom pitanju i komplimentu. Uvijek se trudim pratiti dress code događaja i prilagoditi ga sebi i svome stilu. Biram „timeless“ haljine koje će mi biti lijepe i za 5 i za 10 godina. Također, biram krojeve koji stoje na mom tipu tijela kako bi se osjećala najbolje moguće! Također, pazim da se lookovi ne ponavljanju i da svaki put obučem nešto drugačije od prošlog puta!

11. Otvorila si svoj Ema's Beauty, koliko ga često posjećuješ zbog nove frizure ili manikure?

Iznenađujuće malo haha! Kad sam u Zagrebu, svaki dan sam u salonu, ali ne na tretmanima već uskačem i provjeravam kako sve ide! Nokte uglavnom radim svaka tri tjedna, a feniranja kad uhvatim rupu u rasporedu svojih frizera ;) haha

12. Koja ti slavna osoba ili influencer ima predobar stil?

Hailey Bieber i Sofia Richie su mi trenutno najveća modna inspiracija! Vrlo su im stilovi različiti, no od svake mogu uzeti veliku inspiraciju i ideje za outfite.

13. Za koji komad odjeće ili obuće misliš da se isplati uložiti više novaca, a za koji nikako?

Isplati se uložiti u dobre basic komade koje ćete nositi bezbroj puta i kombinirati u hrpu outfita! To bi bile: bijele tenisice, dobar jeans, klasicne crne štikle, neutralni oversized sako itd…

 

 

14. Koliko padaš pod utjecaj modnih trendova? Koji te posljednji osvojio?

Ja na trendove „padam” samo onda kad mi se zaista sviđaju i kad su 100% moj stil! Npr. trenutno su u trendu cargo hlače koje su meni top, dok bi o vraćanju balerinki u modu razmislila dva puta!

15. Koliko često kupuješ nove krpice?

Uglavnom pred neko putovanje idem u shopping kako bi složila outfite za put! Moram priznati da sam prije (dok nisam pronašla svoj stil) puno češće kupovala nove stvari jer mi se nikad ništa nije sviđalo u mom ormaru, no sad - imam komade koji mi se sviđaju i kombiniram ih u outfite!

ema luketin modni leksikon Moda stil intervju

Još vijesti