Galerija Camila Cabello Camila Cabello - 1 Camila Cabello - 2 +2 Camila Cabello - 3

Toliko su puta i slavne cure priznale da ne nose skupe i luksuzne brendove, već da i one vole one jeftinije iz drogerija. Kada su toliko dobri! Sada je i Camila Cabello otkrila koji ona uvijek ima u svojoj makeup torbici.

Camila nema neki makeup look koji je karakterističan baš za nju. Nećeš ju uvijek vidjeti s istom bojom ruža ili s tušem na očima. Iako nema izgled koji uvijek fura, ima proizvode koje koristi non stop i koji su njeni favoriti. Djeluje kao jednostavna osoba, a ne netko tko je super ekstra i zato ne čudi da su ti proizvodi iz drogerije.

Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez je podigla pedikuru na novu razinu: Na nožne nokte stavila Swarovski kristale

Za Bustle je dala intervju u kojem je pričala o svemu i svačemu, a između ostalog i o svojim beauty favoritima bez kojih trenutno ne može. Ruž koji je rekla da trenutno jako voli i da ga nosi svaki dan je jedan koji se može pronaći u drogerijama i koji nije jako skup. Radi se o Loreal ružu iz kolekcije Riche Satin. Camila posebno voli boju „Classica Wine“. To je onaj koji nosi svaki dan kada se ne sprema za neko posebno događanje.

Boja je idealna za svaki dan, a i radi se o kolekciji ruževa koji su hidratantni pa su i dobri za usne. I najbitnije, nisu skupi, a često se mogu pronaći i na popustima.

 

 

Camila je uzor, jer osim što ne izgleda umjetno i plastično, strastvena je i po pitanju aktivizma. Često na Instagramu stavlja stvari vezane za klimatske promjene i upozorava da se trebamo bolje brinuti o planetu. Zbog toga ju je Loreal ove godine nagradio i proglasio svojim „Changemakerom“, slavnom osobom koja se trudi iskoristiti svoju slavu i za nešto dobro i potaknuti ljude na promjenu.

Camila Cabello s novim dečkom Camila Cabello ima novog dečka – uhvaćeni u pusicama i držanju za ruke [FOTO]

Camila Cabello omiljeni ruž za usne šminka favoriti koristi svaki dan ruž za svaki dan loreal makeup

Još vijesti