Isprobavanje prstenja

Jedna od najboljih karakteristika prstenja jest upravo to što svakoj ruci daju unikatan i poseban izgled. S prstenjem je, isto kao i s odjećom, važno birati komade koji odgovaraju tvom tipu tijela, odnosno obliku prstiju. Ako još nisi sigurna koji oblik prstena tebi najviše odgovara, pronađi odgovor u nastavku članka!

Prstenovi Voliš prstenove? Izbor prstiju na kojem ih nosiš govori nešto o tvojim skrivenim dijelovima osobnosti


Kada biraš savršeni prsten za sebe važno je izabrati dizajn koji savršeno stoji na tvojim prstima, a isto tako mora odražavati tvoj općeniti stil i individualnost. Osim dužine i debljine prstiju, u obzir moraš uzeti i veličinu svojih dlanova kao i dužinu noktiju.

1. Dugački i tanki prsti
Djevojke s ovim tipom prstiju imaju sreće s odabirom. Na ovakve prste paše apsolutno svaki oblik prstena. Jednako će biti elegantni s nekim tanjim modelima ili ipak nekim malo većima kao i s prstenjem koje je ukrašeno reljefnim detaljima.

2. Zašiljeni prsti
Ako su ti zglobovi na prstima znatno manji od ostatka prsta, prsten ti lako može skliznuti bez da primijetiš. U ovom slušaju biraj tanko prstenje koje odgovara debljini prsta. Tanko prstenje se lakše stavlja, a teže klizi s prstiju.

via GIPHY

 3. Prsti s izraženim zglobovima
Ovo je tip prstiju suprotan onom prethodnom. U ovom slučaju najbolja je opcija izabrati prsten veličine između zgloba i ostatka prsta, tako si osiguravaš da prsten ne pada, a opet ti neće ti preuzak. Obruč neka ne bude ni pretanak ni predebeo, odaberi neku opciju između kako bi lijepo istaknula svoje prste.

4. Dječje ruke
Ako imaš kratke, pomalo debeljuškaste prste pronalazak prstena može biti težak. U ovom slučaju moraš izbjegavati prstenje s tankim obručem, a isto tako prsten ti ne smije biti uzak kako ti prsti ne bi vizualno izgledali jako debelo. Biraj komade s srednjom veličinom obruča, nekim detaljima u boji i potrudi se da stoji malo labavo na prstima.

via GIPHY

5. Velike ruke
Ako imaš velike prste i velike dlanove moraš birati i takvo prstenje. Neka ti prsten ima malo deblji obruč kako bi ti ruke izgledale manje. Također možeš birati prstenje s nekim kamenom, svaki će ti lijepo stajati!

Zapamti, u odabiru nakida drži se svog stila i ne biraj nešto što ti se ne sviđa. Iako je oblik prstena savršen za tebe, ako dizajn nije po tvom ukusu nećeš biti zadovoljna i nisi postigla ništa. Zato pri odabiru zadrži svoju autentičnost.

Prsten od laka za nokte Iskoristi stari lak za nokte: Cura je otkrila kako od njega napraviti prsten

prsti prste ruke odabir savjeti

Još vijesti