Kombinacija roze i crvene boje

Kad smišljamo outfit za izlazak, osim vrste odjevnog predmeta – najveću pažnju pridajemo i bojama. Sparivanje boja može podići ili pak totalno uništiti našu odjevnu kombinaciju.

Možda se skloni igrati na sigurno i držati se neutralnih tonova ili biti u crnom od glave do pete. Za vas koji se možda do sad i niste usudili eksperimentirati, donosimo vam niz elegantnih i uzbudljivih kombinacija boja u oitfitima, koje ćete htjeti iskopirati.

Evo kako da nosite odvažne boje i koje su to kombinacije nijansi koje ćete htjeti isprobati ovoga proljeća ljeta.


1. Narančasta i plava

Hladna plava uravnotežuje vatrenost narančaste. Nemojte se bojati spajati tirkiznije tonove plave s živopisnom narančastom. Ako pak niste toliko hrabra trendseterica – uvijek možete odabrati zagasitije nijanse ovih dviju boja.

 

@giulialuca_ 🟧🟦 #fyp #outfitinspo #fashiontiktok #springinspo #viral #fy ♬ WE GO UP - AUSTIMUS PRIME🔱

 

2. Crvena i plava

Kombinacija ovih nijansi bit će izvrstan duet kojem nema premca. Igrajte se i kombinirajte svijetloplave tonove s jarko crvenim, a za još dojmljiviji efekt možete kombinirati tamnoplavu s tamnocrvenom.

 

 

3. Crvena i roza

Možda pomalo neočekivana, ali totalno chik kombinacija boja koje su možda nekoć bile nespojive. No, tko kaže da se moramo uvijek držati pravila, jer vatrena crvena s romantičnom ružičastom izgleda predobro.

 

 

4. Plava i roza

Kombinacija plave i ružičaste stvara lijepu ravnotežu. Dok ružičasta odiše nježnom estetikom, plava kao da daje dozu ozbiljnosti. Ovakve odjevne kombinacije posebno će se svidjeti djevojkama koje obožavaju barbiecore trend, a koji je veliki hit ove sezone.

 

@thatgemruby Blue/pink outfit combo🦋🌸 #summeroutfits #summeroutfitideas #zarahauls #zaratryonhaul ♬ the way i are x wait a minute by Altegomusic - ALTÉGO

 

5. Siva i zelena limeta

Zelena limeta bila je jedna od glavnih boja modnog tjedna proljeće/ljeto 2023. Nije joj odoljela niti Bella Hadid koja je ovu boju kombinirala sa sivom i pokazala nam kako se njih dvije fantastično sljubljuju.

 

 

6. Žuta i maslinasto zelena

Maslinasto zelena smatra se neutralnom bojom s kojom su moguće različite kombinacije, no ove sezone idealan spoj čini sa živopisnom žutom.

 

 

 

kombinacije boja kombinacije boja za outfite kombinacije boja 2023 koje boje kombinirati kombinacije boja koje su hit ove sezone kombinacije boja hit za proljeće/ljeto 2023

Još vijesti