Galerija Puderi za masnu kožu Infaillible Matte Loreal Vichy Dermablend 3D Correction +9 Catrice Shine Control

Odabir i nanošenje makeupa za cure s masnom kožom može biti posebno izazovno. Ponekad vam se čini kao da makeup proizvodi doslovce mogu skliznuti s vašeg lica, a posebno tu mislimo na puder.

Dok diljem svijeta vlada trend takozvane „glazed donut skin“ i sjajne kože, vi se sjajite otkako znate za sebe te pokušavate i dalje pronaći puder koji vam se ne bi odmah istopio s face.

No, zato smo vam mi u našoj galeriji nastojali odabrati najbolje. Možemo reći da su cjenovno dostupni velikoj većini, a uz to, odrađuju posao na koži onako kako treba. Ovi su puderi prikupili i pozitivne recenzije na društvenim mrežama i na internetskim stranicama, zato vjerujemo da biste među ponuđenima mogli pronaći nešto što bi vam moglo stvarno odgovarati.

Puderi za lice protekom desetljeća prešli su dugi put i transformaciju do isušujućih do hidratantnih i zaglađujućih koji poboljšavaju izgled masne kože. Nove generacije pudera za masnu kožu ne samo da spriječavaju neželjeni masni sjaj, pogotovo na T-zoni, već oni i njeguju kožu.

U prošlosti su se na masnoj koži koristili skincare proizvodi koji su je samo isušivali i bili pretjerano agresivni. Imate li masnu kožu, normalno da je morate njegovati kako bi vam puder izgledao lijepo na njoj. To uključuje redovito čišćenje, ali i nezaobilaznu hidrataciju, jer masna koža itekako može biti dehidrirana. 

Kim Kardashian i Hailey Bieber Za cure s masnom kožom: Trikovi u skincare i makeup rutini koji će pomoći u kontroli neželjenog sjaja

 

puderi za masnu kožu tekući puderi za masno lice

Još vijesti