Galerija Daria Matić Suknja iz H&M-a Suknja iz Bershke +12 Suknja iz Bershke

Čini se da se ove godine podjednako nose i duge i kratke suknje jer po dućanima se može naći gomila i jednog i drugog modela. Najčešće se preko ljeta nose bijele suknje, ali vladat će i traper komadi te oni lepršavi u raznim bojama.

Djevojke koje vole nositi suknje posebno počnu uživati u toplijim mjesecima. Iako postoje i zimske suknje, veći ih je gušt nositi kada zatopli i kada ti ne treba deset slojeva preko njih. Ove se godine nose najrazličitije suknje, što je dobra vijest, jer ćeš tako najlakše pronaći i model za sebe. U njima ti neće biti jako vruće, a uz pravu obuću ih možeš učiniti da izgledaju jednostavno i za svaki dan ili ih podignuti da outfit bude više ekstra. Ako si u potrazi za ljetnom odjećom, preporučujemo ti da baciš oko i na suknje.

 

 

Pregledali smo ponudu i izdvajamo ti najbolje ulove iz nekoliko dućana. Na listi imamo 15 suknji koje su najpoželjnije i koje trenutno svi kupuju. Različiti su modeli, dužine i materijali. Pogledaj ih sve u galeriji iznad.

Proljetni outfit Kako kombinirati običnu majicu kratkih rukava da ne izgleda dosadno? Imamo 7 ideja!

Osnovni komadi za ljeto koji će biti dobrodošli u svačijem ormaru: 15 komada ispod 20 eura Ljetni outfit H&M haljina H&M biciklističke hlačice +12 H&M top

ljetne suknje suknje u trendu po dućanima ponuda u dućanima pregled suknji duge suknje kratke suknje najpopularnije suknje najprodavanije suknje

Još vijesti