Galerija Novogodišnji outfiti Nina Skočak Barbi Afrika +13 Barbi Afrika

Dojmovi s dočeka se tek skupljaju, a fotke se polako sve više i više objavljuju. U moru različitih objava, ovo su influencerice čiji su novogodišnji outfiti zapeli za oko. Izgledale su tako lijepo!

Ako i ti voliš gledati što su drugi nosili, onda je ovo galerija kao stvorena za tebe. Uvijek nas zanima kako su se drugi sredili za neki ovako poseban dan. Doček Nove godine je još friška tema, a sigurno i ti još prepričavaš dojmove i pregledavaš fotografije.

Adrijan Krajčar i Borna Rastović s djevojkom Najpopularniji influenceri u Hrvatskoj: Top 10 imena koje mladi kod nas najviše prate

Bacili smo oko na profile influencerica da vidimo kakve su to odjevne kombinacije one odabrale za ovogodišnji doček i neke su stvarno oduševile. Bilo je tu elegancije, zavodljivih outfita i puuuno šljokica! Izdvajamo ti 10 cura koje su pokupile hrpu lajkova i pozitivnih komentara na svoje haljine i outfite. Zasjale su za novogodišnju noć, a njihovi te lookovi čekaju u galeriji iznad.

Dua Lipa i Ema Luketin Promjene frizura slavnih u 2023. godini: Pogledaj transformacije ovih 14 poznatih cura i inspiriraj se

 

influencerice nova godine outfiti odjevne kombinacije što se nosilo novogodišnji outfiti Moda

Još vijesti