Ljetna moda

Iako je popularno nositi odjeću iz kojih dijelovi tijela doslovno pa ispadaju van, to nikako nije look na koji bi trebala ciljati. Možeš izgledati zavodljivo i bez da ti grudi ispadaju iz majice.

U nekom se trenutku počelo smatrati zavodljivim samo kada nosiš odjeću koja je oskudna i pokazuje puno kože. Što mnogim curama nije ugodno, i to s razlogom. Ne moraš biti polugola da bi izgledala sexy. Taj efekt možeš dobiti i s odjećom u kojoj ćeš naglasiti svoje atribute, ali nećeš biti u opasnosti da ćeš nekome slučajno pokazati previše. Ono što je najbitnije je da se u onome što nosiš, osjećaš samopouzdano, odmah ćeš zračiti drugačijom energijom. Svi su ovi outfiti seksipilni, ali su i odmjereni. Idealna kombinacija!

1.Haljine i suknje s visokim izrezom

 

 

Možeš uvijek pokazati noge! To je jedan od načina kako da izgledaš zavodljivo, a da ne pretjeraš i ne budeš previše vulgarna. Idealno za to su prorezi. Idu dovoljno visoko, ali opet ništa previše ne otkrivaju.

2.Crvena boja

 

 

Opće je poznato da je crvena zavodljiva boja, pa zašto to ne iskoristiti u svoju korist? Crveni topić, suknja, haljina, ili samo ruž! Odmah ćeš se isticati i to na dobar način.

Ljetna odjeća Što nositi kada je vani toliko vruće da bi najradije bila gola? 5 outfita za odlazak u grad

3.Korzet

 

 

Korzeti izgledaju jako dobro zato što su na principu da ti naglase struk i učine grudi izraženijima i većima. Bez da imaš duboki dekolte ili da ti ispadaju iz majice dok se krećeš. Možeš ga nositi na sve, od traperica, preko suknje do kratkih hlača. Doslovno SVE i izgledat će dobro.

4.Uska mala crna haljina

 

 

Može biti uska cijelom dužinom, ako se u tome osjećaš ugodno, ili neka koja je gore uska, a od struka se lagano širi. Obje su dobra ideja i mogu izgledati jako zavodljivo.

5.Hlače visokog struka i crop top

 

 

Nećeš biti zakopčana do vrata, ali ni gola. Hlače visokog struka su kao stvorene za ovakve kombinacije. Idealna su prilika i da nosiš crop topove koji su jako rezani i jako kratki.

Ljetne haljine s detaljima Ljetne haljine i njihovi detalji za dizanje samopouzdanja – 9 njih u kojima ćeš se osjećati odlično

6.Otvorena leđa

 

 

U potpunosti otvorena ili s trakicama koje će ipak malo držati haljinu, svejedno jer obje opcije izgledaju dobro. Kao i noge, leđa su jedan dio tijela koji možeš pokazati bez da pokažeš previše.

7.Majice ili suknje s trakicama koje se omotaju oko struka

 

 

Mali detalj koji će začiniti cijeli outfit koji nosiš. I usput ti dodatno naglasiti struk. Trakice koje se križaju preko trbuha ili struka mogu biti baš ono nešto zbog čega ćeš izgledati, i osjećati se, ekstra.

Moda sexy zavodljivo seksipilno pristojno odmjereno inspiracija outfit ideje Ljeto

Još vijesti