Slika nije pronađena

Kada ti ponestane stopalica, a obične, visoke čarape, ti ne odgovaraju na outfit koji si odabrala, možeš priskočiti ovom triku i u tren oka imaš stopalice.

Asos je uvijek tu da priskoči u pomoć – bilo da ti treba novi kul odjevni komad, haljina za posebnu priliku ili savjet kako nešto isfurati. Prije par dana su na svom Instagram profilu objavili kratki video koji je oduševio ljude. U videu su pokazali kako od običnih čarapa napraviti stopalice, a da to sve izgleda lijepo. Sigurno si se našla u situaciji kada su ti na obuću koju si odabrala za taj dan najbolje odgovarale stopalice, ali nisi imala ni jedne pri ruci. Sljedeći put kada se nađeš u ovakvom problemu, uzmi obične čarape i složi ih na sljedeći način:


Trik koji je Asos objavio je toliko jednostavan da svatko može složiti čarape na ovaj način, a do sada ga je pogledalo gotovo pola milijuna ljudi. Hrpa ih je i svoje oduševljenje podijelila u komentarima nazivajući ovaj trik revolucionarnim. Naravno, javili su se i oni koji su istaknuli mogući problem, a taj je da dok se hoda, čarapa neće ostati tako kako je prvotno namještena. Koliko će biti uspješna ovakva kreacija ovisi o tome koliko uske čarape imaš, ali i koliko su visoke i od kakvog su materijala. U svakom slučaju, ne preostaje ti ništa drugo nego isprobati i vidjeti hoće li ovaj trik funkcionirati na tebi i tvojim čarapama.

Foto: Instagram/ Freepik - rawpixel.com

M.T.

Pogledajte još:

[SOS] Trik za najjednostavnije čišćenje najdražih cipela od brušene kože! Saznaj koja je tajna...

Trik koji će ti pomoći da u tren oka zavrneš nogavice traperice bez da ti se odmotaju!
Hack za čišćenje tenisica koji je jeftin i super djeluje! Kada ti bijele tenisice više nisu bijele napravi ovo...


čarape stopalice hack asos video instagram trik

Još vijesti