U shoppingu

Nekako se uvijek pretpostavlja da cure vole shopping. U nekim je slučajevima to totalno kriva pretpostavka jer neke cure mrze ići u kupovinu, ali u nekim slučajevima ovo ne može biti točnije. Ima cura koje vole shopping - možda čak i malo previše.

Nekima je shopping terapija! Nakon kupovine se osjećamo bolje jer imamo nove komade u ormaru pa nam i raspoloženje skoči. Još kada uhvatimo neki komad na sniženju! Odličan osjećaj! Odlaziti ponekad u shopping je skroz normalno, nema ništa loše dok s tim ne pretjeruješ. Problem postane kada kreneš kupovati na sve strane, non stop, u ormaru ti se gomila odjeća, a ti nosiš i dalje 10 istih komada. Kupovati bez smisla i naručivati kutije odjeće s jeftinih web stranica također nema smisla. Uvijek je bolje kupiti jedan kvalitetan komad nego 5 nekvalitetnih.

Zara parfemi KVIZ: Koji je Zarin parfem savršen za tebe?

No, kada zavlada shopping groznica samo gledamo gdje ćemo dobiti više za manje novaca. Samo kupovati, kupovati, kupovati! Jesi li ti prava shoppingholičarka koja mora na odvikavanje pod hitno? Ili su tvoje shopping navike okej i skroz zdrave? Riješi kviz u nastavku i provjeri.

 

 

Mala sirena i Pepeljuga KVIZ: Kojoj si Disney princezi najsličnija po osobnosti?

kviz test zabava shopping shoppingholičarka kupuješ li previše shopping navike

Još vijesti