Slika nije pronađena

Najviše vremena provodimo upravo u trapericama. Njih je najjednostavnije nositi i kombinirati, kakva god da je prilika u pitanju. Bilo da ideš u školu, na druženje s frendicama, u shopping, na dejt…uvijek su tu trapke.

Toliko volimo traperice da ih nosimo u svim mogućim kombinacijama, pogotovo jer svi znamo da se uvijek govori kako traperice idu uz sve. Iako je to djelomično točno, ima situacija kada ovo pravilo ne vrijedi. Idu uz sve u smislu da možeš staviti bilo koju majicu uz njih i izgledat će dobro, ali kada je u pitanju obuća, tu kreću komplikacije. Kada se pogledaš u ogledalo i nešto tu nije kako treba, prvo pokušaj promijeniti obuću. Ona itekako može u tren oka pokvariti cijelu izgled. Postoje neke kombinacije traperica i cipela koje ne bi trebala spajati i nositi zajedno – to ne izgleda dobro.

1.Skinny traperice i uske čizme iznad koljena
Ovo je prije bio veliki trend, ali sada je s njim gotovo. Već se neko vrijeme ovo ne nosi i to je s razlogom. Postoje toliko bolje kombinacije od ove! Pogotovo će izgledati loše ako su ti čizme i traperice u potpunosti različitih boja. Ne znamo kako smo ikada mislili da ovo izgleda top. Iznimka su visoke čizme koje nisu uske, poput modela sličnih Hunter 'gumenjačama'. To je već druga priča.

 

2.Trapez traperice i glomazne tenisice

Iako trapezice idu uz sve vrste obuće, ova kombinacija ipak odudara kao ne baš najbolja ideja. Ove hlače mogu napraviti iluziju da imaš dulje noge, što je definitivno veliki plus, a kada ih kombiniraš s glomaznim tenisicama, ta će se iluzija izgubiti i noge će ti izgledati kraće i zdepastije. Široke nogavice i chunky tenisice pokušaj zaobići. Sve drugo izgledat će bolje od ove kombinacije.

 

3.Traperice ravnih nogavica i cipele koje su naprijed zaobljene

Uz traperice ravnih nogavica bolje ide bilo kakva obuća od ove. Modeli cipela, čizmi ili tenisica koji su naprijed zaobljeni, okruglasti, nikako neće izgledati dobro s trapericama u ovom stilu, pogotovo ako se radi o modelu do iznad gležnja. Izgledat će nespretno i ni malo skladno.

4.Kratke traper hlačice i balerinke
Nadamo se da ti ova kombinacija nije nikada niti pala na pamet. Bilo kakve traper hlačice, one ful kratke ili duži modeli do iznad koljena, nikako, ali baš nikako, ne bi trebali biti kombinirani uz ravne cipele, točnije balerinke. Ovo će izgledati kao pravi hot mess, i to ne nikako u dobrom smislu. Ako ne znaš što preko ljeta nositi uz njih, tenisice su uvijek najsigurnija opcija.

5.Trapke širokih nogavica i balerinke
Još jedan model traperica uz koje balerinke nikako neće izgledati dobro su one s jako širokim nogavicama. Osim što će se balerinke totalno izgubiti u ovim hlačama, i ova će kombinacija 'pomoći' da ti noge izgledaju kraće. Ne laskaju si međusobno i trebalo bi ovaj duo izbjegavati. Hlače širokih nogavica super idu uz glomazne modele obuće i cipele na petu, ali nikako ravne male cipelice.

Pogledajte još:

Ništa traperice i trenirke – jedne su malo drugačije hlače ove godine puno veći hit

Traperice u kojima će ti guza izgledati najbolje – 6 detalja na koje trebaš paziti kod kupovine

Modni savjeti za cure s malim grudima: 8 komada odjeće koji će ti najviše laskati

Traperice obuća modni fejlovi ne ide skupa Moda

Još vijesti