Isprobavanje parfema

Parfeme ćemo obično tražiti u drogerijama, od Mullera, preko Bipe do DM-a ili Douglasa. Tu su i web stranice poput Notina ili Lijepe.hr koje su također mnogima odredište u potrazi za parfemima. Sada ti donosimo neke dućane koji mnogima niti ne padnu na pamet dok su u potrazi za parfemom.

U posljednje je vrijeme i Zara postala hit odredište za kupovinu parfema. Dugo nitko na nju nije obraćao pažnju i onda smo kolektivno shvatili da su tamo zapravo jako dobri parfemi po jako dobroj cijeni. I odjednom svi kupuju parfeme baš tamo! Zara nije jedino mjesto na kojem se skrivaju dobri parfemi, a na koje možda ne bi niti pomislila u onom trenutku kada ti treba novi parfem i tražiš kandidate. Izdvajamo ti još neke dućane koji su na hvali sa svojim parfemima, a nisu parfumerije. Kod nekih smo se i osobno uvjerili da je to istina, a neke na internetu prati itekako dobar glas.

1.Intimissimi
Dućan s donjim rubljem, mjesto gdje ne bi nikada išla gledati za parfem. Ni nemaju ogroman izbor, ali imaju fine parfeme koji bi te mogli iznenaditi. I nisu jedini! I u drugim dućanima s donjim rubljem možeš pronaći dobre parfeme, poput primjerice u Women's Secret.

Parfemi Parfemi koji imaju posebne bočice: Ovih 10 bez problema mogu proći kao ukrasi koliko su lijepi i drugačiji

2.Lidl
Cure vole kupovati parfeme i u Lidlu. Jeftini su, a na hvali su kao parfemi koji mirišu stvarno dobro i koji ostaju dulje na koži nego što bi to očekivala. Jedan od razloga zašto su Lidlovi parfemi na hvali je vjerojatno i taj što su mnogi otkrili da imaju jako slične mirise kao popularni dizajnerski poput Chanela ili D&G parfema.

 

 

3.The Body Shop
DM, Bipa i Muller su glavni dućani gdje cure idu po kozmetiku, ali i oni manji poput The Body Shopa imaju jako dobre stvari – i parfeme. U većini slučajeva će oni dućani koji imaju kozmetiku, stvari za njegu lica, imati i parfeme. I to parfeme kakve ne nosi svaka druga osoba pa ćeš usput i mirisati drugačije. Često nisu niti jako skupi.

4.Lush
Slično kao i ranije spomenuti Body Shop, i Lush stavi na listu mjesta gdje ćeš sljedeći put baciti oko na parfeme. Imaju stvarno velik izbor, a i jednu kategoriju parfema koju nećeš posvuda baš naći – kruti parfemi. Malo su drugačiji od standardnih! No, Lush ima i normalne tekuće parfeme i mirisne sprejeve za tijelo.

 

 

5.Stradivarius
Zara nije jedini dućan s odjećom koji ima parfeme jer danas ih ima gotovo svaki, a jedan koji ti preporučujemo je i Stradivarius. Često kada kupujemo odjeću ni ne gledamo dio s kozmetikom i drugim sitnicama, a kada i vidimo, do sljedeće kupnje parfema zaboravimo na to – ovaj put nećemo, a nemoj ni ti!

Zarini parfemi od vanilije Zara je izbacila nove parfeme! Došla su čak 4 nova mirisa i neki su „dupe“ dizajnerskih parfema

6.Pink Panda
Sigurno si već s Pink Pande naručivala šminku, ali je li ti ikada palo na pamet baciti oko i na kategoriju „parfemi“? Vjerojatno nisi ni skužila da ju imaju. Nemaju ogroman izbor, ali u ponudi su im parfemi brenda Revolution. Ako voliš šminku tog brenda, možda te osvoje i s nekim svojim parfemom.

 

 

parfemi gdje kupiti parfeme neobična mjesta za kupiti parfem dobri parfemi gdje sve ima za kupiti parfema Zagreb

Još vijesti