Proljetna moda

Bolje je da novce koje si sakupljala potrošiš na nešto drugo jer sve ove stvari možeš pronaći u jeftinijim verzijama koje su isto dobre i uštedjeti.

Postoje stvari na koje se isplati dati malo više novaca, kao i one na koje se ne isplati i koje je bolje tražiti po nižim cijenama – nekada čak i u second handu. U nekim slučajevima kvaliteta može biti jednako dobra i po upola manjoj cijeni. Kada nakon zime počnu dolaziti topliji dani, želimo si malo obnoviti garderobu za proljeće. Uvijek su tu i neki novi trendovi koji postanu glavni hit i želimo im se pridružiti. Ovo su oni modni komadi koje ćeš možda i ti htjeti kupiti u sljedećim mjesecima, a za koje nema potrebe da daješ previše novaca.

Sportski outfit Što ovog proljeća nositi umjesto traperica: 7 tipova hlača koje su idealna zamjena

1.Sunčane naočale
U modi su trenutno sunčane naočale brenda Celine koje izgleda svi žele i nose. Pravi su modni hit. Izgledaju stvarno odlično i jasno je zašto ih svi žele. Kupiti original nema smisla jer postoje jako dobre kopije na Amazonu ili Ali Expressu koje koštaju samo dio cijene od originala. Sljedeće će ih godine ionako zamijeniti neke druge sunčane.

 

 

2.Kapri hlače
Kapri hlače su još jedan modni hit za koji nema potrebe davati puno novaca. Ako kupuješ uske kapri hlače kao tajice, bitno je samo da nisu prozirne, a to se može pronaći i bez da potrošiš puno novaca. Ovakve trendove je bolje uzeti za početak u jeftinijoj verziji dok vidiš hoće li ti baš biti tako super kako misliš da hoće.

3.Ukrasi za kosu s motivima cvijeća, mašnica ili leptirića
Čini se kao da su slatki ukrasi za kosu posvuda, ali ovo je još jedna stvar koju je bolje pronaći na jeftinim internetskim stranicama. Svi su oni ionako plastika pa je bolje uzeti što jeftinije.

 

 

4.Obične majice kratkih rukava
Obične jednobojne majice koje su osnova ormara mogu biti prilično jeftine, a itekako dobre. Ima ih doslovno posvuda. Uzimati skuplje dizajnerske pa da na njima piše naziv brenda je bacanje novaca. Uz više će ti outfita izgledati najbolje one majice bez ikakvih natpisa i slika, a tko će znati odakle je? Visoka cijena ne znači uvijek i visoka kvaliteta.

Lagani outfit Odjeća za dane kad je ni toplo ni hladno: 6 tranzicijskih komada koji olakšavaju odijevanje u proljeće

5.Duga suknja
U modi su i duge suknje. Jednako će dobro izgledati one koje nisu brendirane ni skupe. Nema razlike i bolje je na ovom komadu uštedjeti jer se radi samo o trendu koji možda više ni neće biti tu sljedeće godine.

 

 

6.Neobične traperice
Kada su u pitanju klasične traperice – daj više novaca jer njih ćeš nositi puno i dugo. Kada su pak neobični krojevi i modeli traperica, tada se to ne isplati. Uglavnom ih nosimo jednu sezonu i onda kada izađu iz mode, skupljaju prašinu. Za jednu će sezonu biti dobre i one po nižoj cijeni, a ako ti se svide i poželiš ih nositi više, lako nadodaš neki kvalitetniji par kasnije.

7.Odjeća za izlaske
Slatke haljinice, topići, korzeti, minice…odjeća za izlaske je najčešće ona koju nećeš toliko nositi i inače, već samo kada se ide van ili je neka posebna prilika. Pošto će većinu vremena ipak provesti u ormaru, bolje je na takve komade ne trošiti previše.

 

 

Moda proljetna moda proljetni komadi komadi odjeće ne isplati trošiti puno novaca uštedjeti kupiti jeftinije

Još vijesti