Galerija Traperice Zara chino traperice - 1 Zara chino traperice - 2 +3 Zara chino traperice - 3

Idealne za proljeće! Široke nogavice i opušteni kroj – to je tip traperica kakve ovih dana svi žele nositi, a Zara ima što za ponuditi. Iako su ove hlače tek došle u njihovu ponudu, već su hit.

Jasno je kao dan, i ove se sezone nastavljaju nositi traperice širokih nogavica. Skinny modeli su tu negdje u pozadini, ali su ih široke nogavice ili ravan kraj u potpunosti zbacili s trona popularnosti. U moru širokih traperica, Zara je sada predstavila jedan novi model koji se već prodaje brzinom munje. Zapravo se radi o ženskim trapericama koje su verzija popularnih muških hlača.

Skims haljina Haljina iz Bershke koja je ista kao Skims haljina za kojom su svi ludi jer stoji fantastično

Ako ne provodiš vrijeme na muškom odjelu, možda ti i neće biti poznate, ali modeli „chino“ se već dugo vremena nose među dečkima. U pitanju su hlače ravnog kroja, bez ikakvih posebnih detalja, a čak niti iza nemaju standardne džepove, već izgledaju kao mali prorezi.

 

 

To su muške hlače o kojima pričamo, a koje je Zara pretvorila u žensku traper verziju. Svijetli traper, široke ravne nogavice, džepovi kao i na muškoj verziji, ne može jednostavnije, a toliko je oduševilo. Na nekim Zarinim web shopovima su ove hlače već skoro i rasprodane, a kod nas su za sada nestale u samo nekoliko veličina. Najbolje ih možeš vidjeti na fotkama u galeriji iznad.

 

 

S trapericama širokih nogavica nema previše izbora, svi su modeli manje-više slični, a možda je baš zbog toga ovaj mrvicu drugačiji zapeo za oko modnim entuzijastima. Zbog toga što su napravljene od laganog trapera pa nisu predebele i zbog širokih nogavica, mogu biti i idealne traperice za ljeto za cure koje ne vole nositi kratke hlače.

Popularni proljetni komadi odjeće iz Zare: 15 stvari koje su zapele za oko i postaju sve popularnije Proljetni outfiti Crop baloner Uska haljina s naborima +12 Cropana kargo košulja

zara Traperice chino traperice popularne ženske traperice široke nogavice Moda u trendu hit traperice

Još vijesti