Galerija Manikure koje naglašavaju preplanuli ten Neonsko zelena Bijela +9 Pastelno ružičasta

Kraj je ljeta, dobili smo boju, sada samo treba pronaći način kako ju održati postojanom što duže i kako ju dodatno naglasiti. Postoje neke ideje za manikuru koje će tako dobro ići uz preplanuli ten!

U potrazi za manikurom, ovo je jedan od smjerova kojim možeš otići. Ne moraju na noktima uvijek biti neki ludi motivi i originalna ideja, nekada možeš jednostavno nalakirati nokte u jednu ili dvije boje i to je to. Donosimo ti neke boje za manikure i inspiracije kako ih staviti, a koje će laskati tvom preplanulom tenu. Do sada su mnogi već uhvatili malo sunca i vrijeme je da se taj ten dodatno naglasi!

Nalakirani nokti Kako da ti lak na noktima izdrži što dulje? 10 savjeta uz koje se neće skinuti i okrhnuti za par dana

U tome ti mogu pomoći i strateški odabrane boje lakova za nokte. Kraj je ljeta i prije nego se prebacimo na jesenske smeđe nijanse, vrijeme je za još jednu ludu manikuru. Pogledaj u galeriji iznad koje to boje lakova za nokte tako dobro idu uz preplanulost! Donosimo ti čak 10 ideja za inspiraciju – neke jednostavnije manikure i neke malo više lude.

Ideje za manikure za kolovoz: 15 prijedloga za tvoje nokte za kraj ljeta Manikure za ljeto Kao školjka Ombre kao zalazak sunca +12 Barbie nokti

manikure ideje za manikuru nokti inspiracija za manikuru ljetna manikura naglašavaju ten boje lakova preplanuli ten naglasiti preplanulost

Još vijesti