Fiza Abdi

Možemo reći kako je Kim Kardashian definitivno proslavila konturiranje i kako su palete za konturiranje pred nekoliko godina bile jedne od najtraženijih make up-proizvoda.

Iako prenaglašene konture spadaju u trendove koji polako odlaze u prošlost, to ne znači da konturiranje trebamo u potpunosti odbaciti. Naime, ovom metodom šminkanja, možete naglasiti crte lica, jagodice ili ispraviti proporcije i simetriju lica.

Kolika je moć konturiranja i kako konturiranjem možemo u potpunosti promijeniti izgled nosa, slikovito je prikazala make up artistica Fiza Abdi u svojoj Instagram objavi.

 

 

I dok se kod estetskih kirurga jedan od najčešćih zahvata upravo odnosi na operaciju nosa, ova je make up artistica iz Indije pokazala kako konturiranjem i bez kirurških intervencija možemo totalno promijeniti izgled, i to na bolje ili na gore.

Fiza je pokazala kako igrom svjetlih i tamnih sjena nos možemo vizualno proširiti, učiniti kao da je svinut na jednu stranu, ali ga naravno i učiniti vizualno manjim i užim.

Moć konturiranja Fiza Abdi konturiranje nosa naglasiti crte lica ispraviti simetriju lica kim kardashian palete za konturiranje konturiranje umjesto rinoplastike

Još vijesti