Korzet

Korzeti mogu izgledati odlično i efektno, pogotovo zato jer se stisnu pa dodatno naglase struk i sve drugo što želimo naglasiti. No, korzet ne izgleda isto sa svih strana. Najbolje izgleda s prednje strane, dok s drugih baš i ne.

Cure često nose korzete iz raznoraznih razloga. Neke ih nose jer im lijepo izgledaju, dok ih druge nose kako bi dodatno naglasile struk s obzirom na to da se korzeti mogu dobro zategnuti na leđima. Međutim, oni možda ipak nisu za svakodnevno nošenje jer ne izgledaju tako kako ih vidimo na slikama. Jedna djevojka je odlučila otkriti tajnu iza korzeta i pokazala je koliko loše izgleda s bočne strane.

 

@karadrago

An epidemic

♬ original sound - gracie

 

Naime, kao i svaki korzet, s prednje strane izgleda odlično, ali je ona pokazala i kako on izgleda s boka – ono što vidimo stvarno ne izgleda dobro. Razlog tome je taj da se on mora stisnuti kako bi držao sve na mjestu, ali grudi s bočne strane u korzetu izgledaju zaista loše upravo zbog tog stiskanja. Ne samo što loše izgleda već i nije baš primjereno za nošenje u javnosti, bez obzira na to što je s prednje strane odličan. Zato ipak razmisli o kupnji korzeta ili o nošenju istog.

Slika nije pronađena Što sve neće zbog ljepote pretrpjeti! Kim se požalila da nikad u životu nije osjećala takvu bol zbog haljine

korzet nošenje korzeta drugačiji dojam bočna strana

Još vijesti