Proljetne boje

Ako i dalje misliš kako su neke boje potpuno nespojive – varaš se. Postoji brdo boja koje su u društvu postale kao neprihvaćene unutar kombinacije, ali to uopće ne mora biti tako!

Kada su u pitanju proljetne boje, ne moraš brinuti da ćeš pogriješiti s kombinacijom tih boja. One si doslovno odgovaraju sve, a neke od njih se posebno ističu ovog proljeća. Upravo zbog toga moraš provjeriti koje kombinacije boja moraš nositi ovog proljeća jer možda baš izgleda super ona za koju misliš suprotno.

1.Roza i žuta

 

 

Možda ti na prvu zvuči kao nespojiva kombinacija, ali ona može izgledati puno bolje nego što misliš! Ove dvije boje se zapravo dobro podudaraju i podignu ti cijeli outfit.

2.Narančasta i smeđa

 

 

Ove dvije boje si oduvijek dobro pašu. Za proljetne kombinacije je u tom slučaju idealan top s hlačama u toj smeđoj boji!

Mia Dimšić Otkriven je outfit u kojem će Mia Dimšić nastupiti na Eurosongu [FOTO]

3.Plava i zelena

 

 

Plava i zelena su hladne boje koje se inače možda baš i ne kombiniraju, ali one zajedno mogu izgledati odlično.

4.Roza i mint zelena

 

 

Ova kombinacija je stvarno idealna jer ove boje su primjerene za sve – i za elegantniji, ali i za sportski look tako da s njima ne možeš pogriješiti.

5.Svijetlo ljubičasta i zelena

 

 

U ovom slučaju radi se o svijetlo zelenoj boji i svijetlo ljubičastoj, koju često zovemo i lila. Ako nešto odiše proljetnim tonovima, onda su to definitivno kombinacije ovih dviju boja.

Ružičasti topić H&M je napravio svoju verziju ovog popularnog dizajnerskog topića – je li dovoljno dobra? [FOTO]

moda boje kombinacije boja nespojivo proljeće