Svi znamo da dućani poput H&M često kopiraju velike i skupe dizajnere i za jeftiniju cijenu daju nam slični proizvod. Jer rijetko tko ima novaca kupiti original. Ovako možemo nositi stvari koje vidimo na poznatima!

Hrpa influencerica nosi slatki ružičasti topić brenda Jacquemus. Nemoguće ga je ne prepoznati jer izgleda baš poput Barbie topića. Slatki je, mali, ružičasti i izgleda baš kao za proljeće zbog svoje boje. Općenito su se počeli nositi ovakvi topići koji se zakopčavaju samo uz jedan mali lanac. Iako su fluffy, nose se u proljeće jer ovo nikako nije za niti jedno drugo godišnje doba.

 

 

Do sada si ih mogla samo gledati na celebovima i influencerima, a sada će ga moći nositi i svi drugi, jer izašla je jeftinija verzija, a izbacio ju je H&M. Topić je vrlo sličan originalu i jasno je da je ovaj bio inspiracija. Brendovi poput H&M-a redovito rade svoje jeftinije verzije luksuznih komada odjeće i obuće tako da ovo nije iznenađenje.

Slika nije pronađena Korzet ipak ne izgleda tako dobro kao što mislimo – cura je pokazala koja je njegova najveća mana

Je li to u redu raditi ili ne, ne znamo, ali nikome ne smeta. Razlika u cijeni originala i H&M-a je ogromna, a iako ne izgledaju identično isto, dovoljno su slični da će te i ova verzija oduševiti ako ti se sviđa ovakav stil.

 

 

Posebno nam se sviđa što ova jeftinija verzija dolazi u tri boje – ružičastoj, crnoj i bijeloj. Tako da će ga svatko moći uklopiti u svoj stil.

Je li dovoljno sličan originalu da bi ti se sviđao? Pogledaj H&M-ovu verziju u galeriji iznad.

Slika nije pronađena Bez njih ne možeš: 18 modnih komada koje trebaš imati u ormaru kad navršiš 18 godina

ružičasti topić H&M Moda

Još vijesti