Uggsice

Nemoj Uggsice samo tako baciti u smeće. Ipak su prilično skupe i prije nego odustaneš od njih, pokušaj ih obnoviti. Nije nemoguće, samo treba pronaći dobar način, a imamo jedan koji bi ti mogao dobro doći.

Uggsice nisu najizdržljivije čizme na svijetu, ali su jedne od najtoplijih. S obzirom da su od brušene kože, nije ih toliko lako održavati kao obične kožne gležnjače. No, nije ni nemoguće! Zapravo je jako lako Uggsice vratiti u život kada počnu izgledati iznošeno i uništeno, samo treba znati kako. Izgleda da je jedna žena otkrila super način! U Facebook grupi u kojoj se dijele savjeti za čišćenje „Hinch Army Cleaning Tips“, jedna je žena otkrila kako je očistila svoje Uggsice i oduševila sve. Koristila je sprej od alkoholnog octa, nešto što svatko može napraviti. Samo treba u jednakom omjeru pomiješati vodu i alkoholni ocat te staviti u bočicu s prskalicom, kako bi lakše raspršila pripravak po Uggsicama.

 

 

Ipak, prije nego je krenula prskati Uggsice, u svaku je nagurala zgužvanih novina, kako bi im dala oblik koji bi trebale imati, a koji se s nošenjem izgubio. I tek ih je onda poprskala s pripravkom. Nakon toga ih je s četkom nježno iščetkala – radila je kratke pokrete i male kružne pokrete. I tu još nije kraj. Poslije toga je uzela vlažnu krpicu i s njom tapkala da upije višak octa i prljavštine. Za kraj ih je stavila sušiti ispod radijatora. Još ih je jednom iščetkala kada su se osušile, izvadila novine iznutra i to je bilo to! Radi se o zatvorenoj Facebook grupi, ali fotke prije i poslije možeš pogledati OVDJE.

uggsice kako čistiti uggsice kako obnoviti uggsice uništene uggsice vratiti u život brušena koža čišćenje uggsica održavanja uggsica

Još vijesti