Influencerica Eva

Kako izgledati dobro kao slavne osobe? S obzirom da nemamo novaca za stiliste, vlastite frizere ili vizažiste, ovo je druga najbolja opcija. Sve više cura počinje koristiti ovu ideju.

Kada se osjećamo ugodno u vlastitoj koži, odmah nam raste i samopouzdanje. Fizički izgled istovremeno i je bitan i nije. Ne možemo reći da je totalno nebitan, ali nikako nije niti najbitniji. Činjenica je da svi uvijek ipak želimo izgledati što je bolje moguće. Kada gledaš fotke slavnih osoba ili influencerica možda si misliš da nema šanse da i ti izgledaš tako dobro, ali to nije istina. Možeš svoj izgled i stil podignuti na novu razinu, a cure su na društvenim mrežama otkrile jedan trik koji baš svatko može iskopirati i pomoći će mu.

Stilovi odijevanja Još uvijek nemaš svoj stil odijevanja? Možda te inspirira neka od 8 trenutno najpopularnijih estetika

Znamo da slavne osobe imaju cijelu svitu ljudi koji rade na njima – od najboljih frizera, preko vizažista do dizajnera i stilista. Mi za to sve naravno nemamo novaca jer tko si može zaposliti sve te ljude. Ono što možeš napraviti je iskoristiti savjete koje su ti profesionalci dali slavnim osobama. Samo trebaš pronaći osobe na koje nalikuješ. Možda ti nitko nikada nije rekao da izgledaš kao neka slavna osoba i misliš da ne nalikuješ na nikoga, ali sigurno imaš sličan oblik lica kao netko ili sličan oblik tijela kao netko drugi.

 

@evajan.x Best advice for glowing up @Bella Dane #stitch #glowuptips #dualipa #celebritylookalike ♬ original sound - eva

 

Kada otkriješ kome nalikuješ, kreni istraživati što ta osoba nosi, kako se šminka, kakve frizure radi, kako pozira – i iskopiraj ju. S obzirom da imate vrlo slične crte lica, šanse su dobre da će i na tebi to stajati. Ova je cura primjerice skužila da je slična Dua Lipi i koristi njene „savjete“.

 

 

To joj je pomoglo da se nauči našminkati što bolje ili kako slagati outfite u kojima će izgledati super. Čak joj je to pomoglo i da otkrije neke nove stvari, u modnom smislu, koje joj super stoje, a koje možda inače ne bi ni isprobala. Kreni u istraživanje, jer sigurno postoji neka javna osoba kojoj nalikuješ. Pitaj i ljude oko sebe da ti pomognu ako ti je samoj teško.

Jesenski outfiti Najčešće modne greške koje nam se svima nekada zalome: Zbog ovih 10 sitnica outfit ne izgleda tip top

izgledati dobro pronaći stil podići stil trik s društvenih mreža kakva ti frizura stoji popraviti izgled

Još vijesti