Jesenski outfit

Netko može izgledati jako skupocjeno, a nositi odjeću iz second handa. Treba samo znati na što paziti i u koje komade uložiti više da bi ti cijela garderoba izgledala skupo i fensi.

Odjevne kombinacije za koje možda misliš da su totalno fensi, uopće ne moraju biti skupe. Možda samo ta osoba zna neka pravila kombiniranja i nošenja odjeće koje koristi kako bi izgledala skupocjeno dok se zapravo odijeva na budžetu. Kupovina dizajnerskih krpica nije nešto što se isplati jer najčešće plaćaš samo ime, a kvaliteta nije toliko dobra da bi imalo smisla dati toliko novaca za neku majicu ili hlače. Da bi ove jeseni izgledala skupo, luksuzno, skupocjeno, fensi – koja god od tih riječi da ti zvuči primamljivo i najbolje, možeš to realizirati i bez da daješ nekoliko stotina eura za jednu majicu. Ovo su neka pravila koja možeš početi pratiti kroz svoje svakodnevne outfite i koja će tvoj izgled podignuti na sljedeći nivo.

Jesenski outfit Jesenski komadi odjeće koji nikada neće izaći iz mode: Ovih 6 stvari možeš nositi baš svake jeseni

1.Nosi odjeću koja ti veličinom pristaje
Kada nosiš komade koji su ti preveliki ili premali, to se vidi. Nemoj misliti da ćeš uspjeti zamaskirati. I to će uništiti cijeli dojam! Odjeća koju nosiš treba biti u tvojoj veličini – može biti i uža i šira, ali u tvojoj veličini. I na oversized modelima se vidi kada su preveliki.

 

 

2.Budi minimalist
Nemoj pretjerivati. Ne treba ti 10 boja ili ne mora svaki komad na tebi „vrištati“. Uvijek će luksuznije izgledati odjeća koja je jednostavnija, bez ludih dodataka i koja je u jednoj boji, a pogotovo u nijansama smeđe, crne ili bež.

 

 

3.Ubaci zlatni ili srebrni nakit
Ne mislimo na pravo zlato! Bižuterija je sasvim dobra, dok joj se god ne počne guliti boja – to je znak da ju trebaš zamijeniti. Inače, može biti dobra zamjena za zlatni ili srebrni nakit. No, dobra je ideja dodati nešto nakita jer on će pomoći da izgledaš skuplje.

 

 

4.Torbica je nešto u što se isplati uložiti
Jedan komad u koji se isplati uložiti je torbica. Umjesto odjeće, bolje je više novaca dati za torbicu, samo onda budi sigurna da je to torbica koja će ići uz većinu odjeće u tvom ormaru. Cijeli će outfit izgledati luksuznije ako je torbica luksuznija.

 

 

5.Biraj kapute/jakne u klasičnim bojama i klasičnim modelima
Klasične jakne su dobar dodatak koji će učiniti cijeli izgleda još stupanj sređenijim i boljim. U ovom slučaju preskoči trendi komade i radije uzimaj klasične modele. Oni su bezvremenski, uvijek ćeš ih moći nositi i još će ti i pomoći da izgledaš luksuznije.

 

 

6.Stavi tanki remen
Na hlače stavi remen čak i ako su ti dobre. Iako je njegova prva i glavna funkcija da drži hlače, on je istovremeno i modni dodatak. Običan tanki crni remen može nekada pomoći da izgledaš još mrvicu bolje. Kakve god da hlače nosiš, on će biti dobar izbor.

 

 

7.Nemoj nositi odjeću na kojoj velikim slovima piše ime brenda
Kada na odjeći velikim slovima piše ime brenda i ono se ističe, zbog toga će taj komad izgledati lošije i jeftinije. Gubi na svojoj luksuznosti s tim. Čak i ako je napisano ime nekog luksuznog brenda!

 

 

8.Posveti pažnju obući
Obuća je bitna. Da bi izgledala luksuznije, gledaj da su ti cipele ili što god nosiš na nogama – čiste. Prije izlaska iz kuće ih nabrzaka možeš prebrisati vlažnom maramicom ako imaju neke mrlje. Obuća u neutralnim bojama je također nešto što će uvijek izgledati luksuznije.

 

 

Tijekom jeseni i zime nosimo kožu: 16 kožnih komada u kojima ćeš se osjećati moćno Jesenski outfit Kožna jakna Kožne tajice +13 Kožne hlače

Moda jesenska moda jesenski outfiti izgledati luksuzno izgledati skupo izgledati skupocjeno dok se oblačiš na budžetu skupo na budžetu tajne dobrog outfita

Još vijesti