Galerija Odjevne kombinacije Jesenska majica iz Bershke Jesenska majica iz Bershke +17 Jesenska majica iz Bershke

Majice su nešto što nosimo iz dana u dan i što nam treba za svakodnevne odjevne kombinacije. I nikad ih nemamo dosta! Uvijek dobro dođe još koja majica. Evo gdje možeš pronaći lijepe majice za jesen.

Obnova jesenske garderobe uključuje sigurno i koju novu majicu. Ovo je komad koji si svi volimo s novom sezonom uvijek dokupiti. Koliko god da ih imamo, nikada ih nemamo dosta! Uvijek volimo imati još koju opciju kada su majice u pitanju. Jedna stvar koja se u posljednje vrijeme dosta promovira po društvenim mrežama je da u ormaru imamo osnovne komade – dakle običnu bijelu, bež, smeđu ili crnu majicu dugih rukava u nekoliko različitih modela.

Jesenski outfit Odjevne kombinacije od ponedjeljka do petka: 5 ideja što nositi sljedeći tjedan

One su klasici i uvijek će nam dobro doći. Tek kada imamo tu osnovu, kreće se na dodavanje nekih trendi i zanimljivih, drugačijih modela.

 

 

Koje će boje biti tvoja osnova ovisi i o tvom stilu odijevanja. Bacili smo se na pretraživanje jesenske ponude po dućanima, ali smo si stavili i uvjet – da majice koje tražimo ne budu preskupe i da im cijena ne prelazi 20 eura. S obzirom da su cijene svega, pa i odjeće, skočile, možda ti se ovo čini nemoguće, ali nije! Ima ih!

 

 

Može se pronaći itekako dobra ponuda jeftinijih majici. Kakve smo sve modele našli i u kojim dućanima? Pogledaj u galeriji iznad naših 20 ulova.

Jesenski outfit Tijekom jeseni i zime nosimo kožu: 16 kožnih komada u kojima ćeš se osjećati moćno

jesenske majice majice za jesen puloveri jeftini gdje kupiti do 20 eura majice dugih rukava Moda jesenska moda

Još vijesti