ellysa

U svojim videima uvijek ima trepavice toliko ogromne da se čini kao da nosi umjetne ili da je išla na ugradnju, ali ne, radi se samo o tome da stavi više slojeva jedne maskare. Naravno da je sve zanimalo o kojoj se maskari radi.

Kao i kod svega, tako i s trepavicama i maskarama svatko ima svoje preferencija. Neki žele maskaru koja će im uviti trepavice, neki onu koja će učiniti da izgledaju što je prirodnije moguće, a neki će htjeti i da im trepavice uvijek izgledaju kao da nose umjetne. Ellysine su definitivno over the top i vidi se da nisu prirodne, ali to je ono kako se njoj sviđa – i čini se da nije jedina. Otkad objavljuje na TikToku, ljudi ju konstantno u komentarima ispituju što to koristi na trepavicama. Sada je jednom zauvijek odlučila odgovoriti i snimiti video da svi vide i saznaju. Samo da više ne mora po tko zna koji put odgovarati na to pitanje.

@new.ellysa

original sound - Ellysa for 2020

I ne bi vjerovala, ali radi se o jednoj jako jeftinoj maskari koju možeš pronaći u bilo kojoj drogeriji. Essenceova Lash Princess sa zelenim slovima. Naravno, s jednim slojem, neće ti trepavice izgledati baš ovako ekstremno, ali nekoliko njih i imaš trepavice koje izgledaju kao umjetne. Iako će nekima ovo izgledati grozno i kao paukove nožice, svakome se sviđa drugačije, a oni koji traže maskaru koja će napraviti ovakav efekt, ne moraju tražiti dalje. Oni koji pak žele što prirodnije trepavice, radije neka ovu zaobiđu.

Pogledajte još:

Savjeti za cure s kratkim trepavicama – kako najbolje nanijeti maskaru, koju koristiti, koliko slojeva

Koliko su stvarno dobre jeftine maskare? Isprobala je popularne Essence, Catrice i Evelin maskare

Više se ne nose iscrtane usne olovkom ili sjajila: Ove jeseni je tu jedan novi način stavljanja ruža

maskara ellysa trepavice kao umjetne essence maskara