Galerija Inuikii čizme Inuikii kopija iz Deichmanna - 1 Inuikii kopija iz Deichmanna +5 Inuikii kopija iz Deichmanna

Bilo da se radi o parfemima, obući, šminki ili nekoj haljini – uvijek ćemo potražiti gdje možemo pronaći sličnu stvar, ali po jeftinijoj cijeni. Ove zime svi lude za Inuikii čizmama, a evo gdje ima super modela po daleko nižim cijenama od originala.

Nemoj se osjećati krivo ako nemaš 275 eura za originalne Inuikii čizme. Vrlo je to visoka cijena za čizme. Iako su na hvali kao udobne i tople, i dalje ćeš tu većinom platiti brend. Postoje opcije koje su puuuuno jeftinije, a izgledaju jednako dobro, jednako toplo i jednako udobno. S obzirom na to koliko su ove čizme postale popularne, sve više i više brendova radi svoje verzije.

Inuikii čizme Inuikii čizme nisu jeftine, a svi ih vole – zato smo pronašli njihove dupliće po puno nižim cijenama

Ono što im je svima zajedničko je da imaju prepoznatljivi glomazni oblik, da su iznutra podstavljene s nekim oblikom mekanog krzna i najbitnije – imaju špagice na prednjem dijelu.

 

 

Naravno da duplići nikada neće biti totalno identični, ali na prvu (i na drugu), nitko neće primijetiti razliku između originala i duplića dok hodaš gradom. Trenutno su svi oduševljeni s kopijom iz Deichmanna. Njihove bež izgledaju jako slično originalu, a cijena je daleko pristupačnija jer su one samo 30-ak eura. I nisu jedini dućan s dobrom kopijom. Malo skuplje, ali i dalje puno jeftinije od originala možeš pronaći i u CCC dućanima.

 

 

Tu smo pronašli čak nekoliko različitih modela, a uglavnom svi dolaze u nekoliko boja, najčešće smeđa i crna. Svima im je zajedničko da imaju dosta debele đonove. Sve kopije možeš vidjeti u galeriji iznad.

Duplići brendiranih parfema: Zamiriši luksuzno uz ovih 8 jeftinih parfema STRADIVARIUS- NO.141 UNIQUE BERSHKA- Forever lasting promise STRADIVARIUS- NO.142 FRENCH MARIGOLD +5 STRADIVARIUS- NO.115 MODERN BOUQUET

inuikii čizme kopije duplić jeftinije inuikii čizme gdje kupiti kod nas Deichmann ccc zimske čizme

Još vijesti