Galerija Dama u smaragdno zelenom outfitu Plisirana haljina smaragdno zelene nijanse iz Zare (cijena: 376,35 kuna) Satenska košulja iz Zare (cijena:225,65 kuna) +6 Elegantni zimski kaput iz Zare (cijena: 677,70 kuna)

Iako trendseterice najradije pribjegavaju neutralnoj i bež nijansi, kako bi njihovi outfiti izgledali čim luksuznije i otmjenije, mi vam predlažemo nijansu kojom su obojani baršuni i svile i koja je odavno miljenica modne industrije.

Predstavljamo vam smaragdno zelenu boju koja je baš idealna za ovaj blagdanski period jer svakom outfitu daje sofisticiran prizvuk. I dok je crvena klasično blagdanska nijansa, ovakva nijansa zelene je elegantna i duboka, a podsjeća na božićno drvce.

 

 

Smaragdna boja se i ove sezone istaknula kao jedna od najpoželjnijih boja koja je istovremeno bogata i upečatljiva, ali i nevjerojatno jednostavna za kombiniranje.

U našoj galeriji pogledajte što se sve nudi u našim dućanima baš u toj nijansi. Još uvijek stignete obaviti last minute božićni shopping i složiti idealan outfit za nadolazeće blagdane.

 

 

smaragdno zelena nijansa smaragdno zeleni outfit Božić 2022 boja koja je apsolutni hit sezone luksuzna i otmjena nijansa

Još vijesti