Outfit za izlazak

Kada imamo neki izlazak ili događanje za koje se moramo srediti malo svečanije, krećemo u potragu za novim krpicama. Sljedeći put iskoristi traperice koje imaš u ormaru jer i s njima možeš složiti lijepe i fensi odjevne kombinacije.

Prije nego otpišeš traperice kao komad koji se može nositi u svečanijim prilikama, onima za koje se moraš malo više srediti, daj im još jednu šansu. Izlasci, rođendani pa čak i doček Nove godine! Kada imaš neko svečanije događanje za koje bi se ipak trebala mrvicu više srediti, iskoristi traperice koje voliš nositi, koje ti super stoje i u kojima se osjećaš samopouzdane. Same po sebi ne izgledaju kao komad za takve prilike, ali moguće ih je dotjerati s pažljivo odabranim detaljima. Evo kako nositi traperice na svečaniji način.

Jesenski outfiti Kombinacije traperica i čizmi koje najbolje idu zajedno: S kojima nositi čizme na petu ili Uggsice?

1.Cipele na petu
Štikle će svakom outfitu pomoći da izgleda sređenije. To mogu biti standardne cipele na petu, sandale na petu ili čak i čizmice ili gležnjače na petu. Bilo kakva peta uz traperice i više ne izgledaš kao da ideš na kavu, već na dejt ili u izlazak u klub.

 

 

2.Majica neka bude glavni fokus odjevne kombinacije
Traperice su običniji komad odjeće što znači da se na gornjem dijelu možeš razbacati i biti totalno over the top. Možeš uz njih staviti što svečaniju ili što upadljiviju majicu. Imat ćeš ravnotežu u outfitu i izgledati svečanije.

 

 

3.Crno od glave do pete

Klasik s kojim ne možeš pogriješiti. Kada si u crnom od glave do pete odmah ćeš izgledati sređenije i više fensi. Iako si u skinny trapericama!

4.Stavi sako
Sako koji je elegantniji i sređeniji može preobraziti outfit. Uz cipele na petu i traperice, izgledat ćeš sređenije u tren oka.

 

 

5.Kombiniraj ih sa šljokicama
Dodaj šljokičaste ili zlatne ili srebrne detalje. To mogu biti cipele, majica, sako, torbica, ukras u kosi, nakit… pogotovo u blagdansko doba godine ovakvi detalji izgledaju jako svečano i primjereno.

6.Remen, nakit i ostali modni dodaci su obavezni
Nemoj zaboraviti staviti modne dodatke. Za početak, na hlače uvijek možeš dodati lijepi tanki remen, a onda i malu torbicu. Veće su torbice više za svaki dan, zato biraj večernju manju za svečanije prigode. I naravno nakit!

 

 

7.Napravi svečaniju šminku i frizuru
Frizura i šminka su itekako bitne i mogu napraviti razliku. Pokazati da si svečana iako nosiš traperice. Večernja jača i izraženija šminka i valovi u kosi – pun pogodak!

Zimski outfit Kako izgledati stajliš dok si zabundana od glave do pete: Ovih 7 stvari će ti pomoći istaknuti se

Traperice sređenije fensi outfit s trapericama za van traperice u svečanom outfitu sređeno u trapericama Moda detalji podignuti traperice

Još vijesti