Haljina

Nije svaka cura za haljine, ali ako si ti jedna od onih koje obožavaju nositi haljine, onda je ova lista za tebe. Svaka je od ovih haljina tu s razlogom i trebat će ti ne u jednoj prilici, nego u puno više.

Haljina može, ali i ne mora biti ženstvena i girly, sve ovisi o načinima kako ćeš ju nositi i s kojim ćeš ju obućom i dodacima kombinirati. Haljine su mnogim curama velika ljubav, jer osim što ih je lako nositi, izgledaju i osjećaju se dotjeranije kada ih nose. Svaka ljubiteljica mode i haljina treba u svom ormaru imati ovih 10 modela. Oni su osnova. I nešto što ćeš nositi puno puta.

1.Casual haljina za jesen i zimu
Nema veze koliko je hladno, neki će uvijek nositi haljine. Zimi želimo i izgledati dobro i osjećati se toplo, a iako se haljine ne čine kao komad koji može zadovoljiti te kriterije, itekako može. U kombinaciji s visokim čizmama, pružit će taman topline.

 

 

2.Mala crna haljinica
Klasik. Čak i oni koji ne vole haljine često imaju ovu haljinu u svojoj kolekciji za one posebne prigode.

Jesenski outfit Ovo će biti jesenski hit: Sako iz H&M-a koji zbog jednog detalja izgleda puno skuplje nego što je

3.Ona jedna koja je over the top za posebne izlaske
Haljina koja zaustavlja poglede i okreće glave, ta haljina. Bilo da će biti šljokičasta, s otvorenim leđima, uska, kratka, dulja…to je ona jedna koju nećeš nositi svaki vikend, ali kada ćeš ju nositi, osjećat ćeš se kao boginja.

 

 

4.Dugačka prozračna ljetna haljina
Ona jedna haljina koja može biti za na plažu, za u grad ili za u restoran, ovisno o tome gdje ju nosiš, za to će biti, jer se prilagođava svim situacijama.

5.Slatka ljetna haljinica
Za neke će to biti haljina s cvjetićima, za neke slatka ružičasta haljina ili za neke ona s puf rukavima. Ona koje će poslužiti kao dnevna haljina kada ju nosiš na tenisice, i kao posebnija za dejt ako ju nosiš na sandale.

 

 

6.Majica-haljina
Kada se osjećaš ne baš najbolje i ne želiš da ti odjeća naglašava tijelo, ali i dalje želiš izgledati dobro. Majica-haljina! Ne moraš u njoj zadržavati dah ili paziti što jedeš.

7.Svečana haljina
Haljina koja će biti za svečanije prigode, od krštenja preko svadbi do krizme. Ne moraš svaki put ići kupiti novu haljinu za takva događanja. Dosta je da imaš onu jednu koja je klasik i bezvremenska.

 

 

8.Haljina s uzorkom ili u jarkoj boji
Kada želiš upasti u oko i izdvojiti se u gomili, to je ono što će ova haljina napraviti. Svakom treba jedna takva za one dane kada se osjećaju kao da su glavni lik u nekom filmu.

Dada Rutović Male tajne cura koje se dobro odijevaju i imaju super stil – one će se uvijek držati ovih pravila

9.Haljina koja je tada u trendu
Ako voliš haljine, u tvojoj se kolekciji uvijek treba naći i jedna koja je tada u trendu. Podrazumijeva se.

 

 

10.Mala bijela haljinica
Mala crna haljinica je više dotjerana, a mala bijela haljinica je više casual. Ljetni klasik. Neće te previše grijati ako je od nekog prirodnog materijala niti privlačiti sunce, a super će isticati tvoj potamnjeli ten.

haljina Moda modeli haljine ljubiteljice mode Ormar

Još vijesti