Ljetni outfit

Ima lijepih ljetnih haljina i majici koje imaju jedan veliki problem, a taj je da nemaju nikakve naramenice. Za neke će cure to biti problem jer će im takva odjeća svako malo spadati i to neće izgledati lijepo.

Cijeli će ti izgled pokvariti odjeća koja ne stoji dobro i koju non stop treba popravljati i povlačiti negdje. To nam se često događa s majicama ili haljinama koje su bez naramenica. Iako su slatke, kada ćeš ih svako malo potezati prema gore dok ih nosiš, to će uništiti cijeli dojam. Nekim curama pomaže činjenica što imaju grudi koje će im te haljine držati, ali nismo svi toliko obdareni po tom pitanju. To ne znači da takvu odjeću ne možeš nositi, samo da ćeš morati pronaći način kako ju učvrstiti da ne klizi. Na svu sreću, ima nekoliko načina kako si pomoći s ovim problemom.

 

 

1.Gledaj dizajn haljine ili majice – na dijelu oko prsa ili ispod prsa neka bude uz tijelo
Kada kupuješ komad odjeće, moraš ga isprobati i vidjeti kako ti stoji. To je broj jedan. Jedna sitnica koja će ti pomoći je da dobro pogledaš dizajn tog komada. Okej, nema naramenice, ali hoće li ti spadati ili ne, ovisi i o jednoj drugoj stvari – koliko je usko/široko na dijelu oko i ispod prsa. Ako je full uz tijelo, manje su šanse da će padati, a ako nije skroz „bodycon“, moglo bi se spuštati.

 

 

2.Odnesi kod krojačice
Ako ti se neki komad baš jako sviđa, ali ti cijelo vrijeme klizi, rješenje je jednostavnije nego što misliš. Odnesi kod krojačice da ti suzi.

Grudnjak Postoji način kako bilo koji grudnjak možeš pretvoriti u onaj „bez naramenica“ - i to bez rezanja!

3.Gledaj odjeću koja na rubu ima silikonski držač
Možda si ovo primijetila, možda nisi. Neka odjeća koja nema nikakve ramenice, zna imati gore s unutarnje strane male silikonske držače. Najčešće su to tanke trakice koje bi zapravo trebale pomoći da se komad odjeće što bolje uhvati za kožu. Ako to ima – dobro je, a ako nema, mogla bi imati problema.

 

 

4.Push up grudnjak može pomoći
Nekada je problem i u tome da si previše ravna. Nisu sve cure obdarene na području grudi, ali nema ni potrebe za očajavanjem zbog toga. Push up grudnjak može pomoći. Neće napraviti drastičnu razliku, ali može pomoći da ti da mrvicu oblina koje će onda držati majicu/haljinu malo više nego da nemaš ništa.

 

 

5.Dodaj ispod majicu/potkošulju
Znamo da nije idealno, ali ako nema druge opcije…Možeš ispod dodati potkošulju ili majicu i dobiti malo drugačiji izgled i usput i nešto što će pridržavati haljinu/majicu bez naramenica. Bolje će se držati ako je ispod još jedan sloj odjeće. Nekada i dodavanje remena ili vezice u struku može malo pomoći.

Haljine iz Bershke Ljetne haljine iz Bershke idealne za svaki dan: 15 haljina koje ćeš htjeti u svom ormaru

Moda ljetna moda majica bez naramenica haljina bez naramenica Spada kako da ne spada kako učvrstiti odjeću bez naramenica modni problem

Još vijesti